Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τα τραγικά λάθη του Κώστα Πελετιδη- Παρέμβαση του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Published

on

 

Τα τραγικά λάθη του Πελετίδη και οι θετικές αντιπροτάσεις της συμπαράταξης αυτοδιοικητικώνδυνάμεων με τον Κώστα Σβόλη

Είναι δέσμιος του κομματισμού, φορά παρωπίδες, δεν συνεργάζεται, δεν δέχεται καινοτόμες ιδέες, παραμένει τυφλά πειθαρχημένος στις άνωθεν εντολές του Περισσού, επιμένει εμμονικά  στην ολοκλήρωση των λαθών  του.                                                                          Είμαστε ελεύθεροι κομματικών εντολών, με ανοικτό πνεύμα συνεργασίας δίχως αποκλεισμούς, διαβουλευόμαστε και ακούμε τους συλλογικούς φορείς και τον κάθε συπολίτη ξεχωριστά. Οι πόρτες του Δήμου παραμένουν ανοικτές για όλους με σεβασμό και άμεσες ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Είναι φανατικός αντίπαλος των εργαζομένων της Κοινωφελούς εργασίας.                                        Είμαστε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό τους και τους ευχαριστούμε για το έργο τους συμπαραστεκόμενοιστους δίκαιους δικαστικούς τους αγώνες.

Η επιμονή Πελετίδη στην αντιδρόμηση της  Κανακάρη είναι παράλογη και ανεδαφική, δεν κάνει αυτός ο στενός και ανισόμετρος υψομετρικά δρόμος, για κύρια έξοδος της πόλης.            Θα ακυρωθεί λόγω ακαταλληλότητας, αναθεωρώντας στο σύνολο του το απαράδεκτο σχέδιο που θα οδηγήσει σε κυκλοφοριακή ασφυξία  την Πάτρα.

Ο ποδηλατόδρομος είναι αστοχία και παταγώδης αποτυχία θα ξηλωθεί σύντομα, για να γίνουν οι εργασίες του τρένου θα έπρεπε να περάσει μέσα από το παλιό λιμάνι.                                    Το παλιό λιμάνι, ενώ βρίσκεται στα χέρια του Δήμου είναι επί 5 χρόνια νεκρή φύση.

Η Πάτρα βρίσκεται σε απόλυτο μηδέν στην ανακύκλωσηεξ  αιτίας της αμέλειας Πελετίδη. Ξεκινάμε ενημερωτική καμπάνια και εφοδιαζόμαστε με επαρκείς κάδους για όλες τις κατηγορίες απορριμμάτων.

Δεν υπάρχει πράσινο και λουλούδια πουθενά. Οι πλατείες βρίσκονται σε εγκατάλειψη. Ξεκινάμε από την αρχή την ανασυγκρότηση της υπηρεσίας με υψηλούς στόχους πχ ανθεστήρια κλπ

Οι κοινότητες είναι έρημοι τόποι αδιαφορίας, δυναμώνουμε τα τοπικά συμβούλια για να ξεκινήσει πάλι η τακτοποίηση χιλιάδων τοπικών εκκρεμοτήτων!

Η δημοτική αστυνομία 106 προσλήψεων με κρατική μισθοδοσία απορρίφθηκε λόγω ιδεοληπτικής παράνοιας Πελετίδη! Με άμεση επιστολή μας στο Υπουργείο Εσωτερικών ζητάμε να ενταχθούμε στον Διαγωνισμό που θα γίνει τέλη Οκτωβρίου του 2023.

150 ακίνητα του Δήμου μεγάλης αξίας εγκαταλείφτηκαν σε μαρασμό και κατάρρευση. Τα αξιοποιούμε αποδίδοντας μεγάλα οφέλη για τους δημότες!                                                                          Η βασική μας διαφορά είναι στο πνεύμα ανάπτυξης που εμείς πιστεύουμε για την ευημερία των πολιτών σε αντίθεση με τη μίζερη νοοτροπία της φτωχοποίησης του Πελετίδη!

Μπαίνουμε σε μια νέα δημιουργική περίοδο και αφήνουμε πίσω μας την τροχοπέδη Πελτίδη. Ο Κώστας Σβόλης ακούει και αποδέχεται κάθε σωστή πρόταση από όπου κιαν προέρχεται! Θα είναι Δήμαρχος Όλων των Πατρινών!

Ροή ειδήσεων

Advertisement