Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Στην τελική ευθεία, σε θέλω δίπλα μου»

Published

on

Του Παναγιώτη Καρασπήλιου (*)

 Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, κάνοντας έναν απολογισμό της προεκλογικής περιόδου, νιώθω πλήρης και κερδισμένος. Κερδισμένος από εμπειρίες, κερδισμένος γιατί γνώρισα νέους φίλους, κερδισμένος γιατί η επαφή με την κοινωνία σε γεμίζει γνώση, κερδισμένος γιατί εντάχθηκα στον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη που αντιπροσωπεύει και το δικό μου όραμα για την Πάτρα.

Σχεδόν δύο προεκλογικούς μήνες, γυρίσαμε τον Δήμο, προσπαθήσαμε να βρεθούμε σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε γειτονιά. Σε ένα μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε να γυρίσουμε την πόλη μας. Μας προτείνατε, μας συμβουλέψατε, μας κριτικάρατε, μας αξιολογήσατε και σίγουρα μας κάνατε καλύτερους και πιο έτοιμους να αγωνιστούμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας. Είδα μέσα από άλλες οπτικές την πόλη, μέσα από τα μάτια άλλων συνδημοτών, αφουγκράστηκα τα προβλήματα της πόλης, κάποια που γνώριζα και άλλα που έμαθα. Εισέπραξα παράπονα, αγανάκτηση, απογοήτευση, αλλά εισέπραξα και αγάπη και στήριξη και ελπίδα. Μέσα από τις συγκεντρώσεις μας, γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις. Γνώρισα καλύτερα την πόλη μου, γιατί μόνο όταν ασχολείσαι μαζί της μπορείς να τη γνωρίσεις ουσιαστικά. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Μίλησα γι’ αυτά που οραματίζομαι ως νέος άνθρωπος που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Πάτρα, αλλά κυρίως ως νέος άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του και αποφάσισε, όπως και πολλοί άλλοι να μείνει εδώ και να τον στηρίξει. Κάθε εικόνα που ασχημαίνει τον Δήμο μας, αποτέλεσε για μένα την πρόκληση να βρεθούν λύσεις να αλλάξει. Σε κάθε εικόνα που με πληγώνει, ως Δημότη Πατρέων, είδα ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι να δω την πόλη μου να αλλάζει, να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για όλες τις Πατρινές και όλους τους Πατρινούς.

Φτάσαμε στην τελική ευθεία.  Δεν κατάφερα να σας γνωρίσω όλους και ειλικρινά θα το ήθελα πολύ να γινόταν να έχω προσωπική επαφή με τον καθένα. Ζητώ, όμως, να μου δώσετε τη δύναμη να καταφέρω να κάνω το όραμά μου πράξη, να εργαστώ πολύ προσφέροντας στην πόλη μου και δεσμεύομαι να είμαι εκεί για τον καθένα την επόμενη ημέρα. Γιατί ο αληθινός αγώνας θα ξεκινήσει μετά τις 8 Οκτωβρίου.

Την Κυριακή αποφασίζουμε ποιο αύριο θέλουμε για τον τόπο μας. Αν και εσύ οραματίζεσαι μια Πάτρα με προοπτικές και ευκαιρίες για όλους, στήριξε σε αυτές τις εκλογές τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη και τον προσωπικό μου αγώνα. Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σου. Ζητώ τον 1 από τους 4 σταυρούς που θα μου δώσει τη δύναμη να γίνω η δική σου φωνή στην Αυτοδιοίκηση.

Την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου σε θέλω δίπλα μου. Γιατί και την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί με πράξεις, για την Πάτρα που μας αξίζει, για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας!

 

(*) O Παναγιώτης Καρασπήλιος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement