Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η εντυπωσιακή προεκλογική εκδήλωση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πατρέων, Καρασπήλιου Παναγιώτη.»

Published

on

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην προεκλογική εκδήλωση του Καρασπήλιου Παναγιώτη, Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, γεμίζοντας ασφυκτικά το «Cuccuvaia».

Ο κ. Καρασπήλιος στην ομιλία του φανερά συγκινημένος από τη μεγαλειώδη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, τόνισε την ανάγκη να τεθεί ο άνθρωπος στο επίκεντρο της Αυτοδιοίκησης και η νέα γενιά να βγει στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Παράλληλα, παρουσίασε το όραμά του για μια Πάτρα με νέες προοπτικές, με ανάπτυξη και νέες ευκαιρίες, καλώντας τους παρευρισκόμενους να εμπιστευθούν τον Κώστα Σβόλη και να στηρίξουν τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη», δίνοντάς του τη δύναμη να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους.

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μάλιστα απευθυνόμενος στον Κώστα Σβόλη ανέφερε ότι «μέχρι πρότινος τον έλεγα γιατρό, νομίζω από εδώ και πέρα θα σε λέω Δήμαρχε.». Επιπλέον, τόνισε ότι «ήταν μέρα γιορτής όπως γιορτή της Δημοκρατίας είναι οι εκλογές», ενώ ζήτησε να τον από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» Κώστα Σβόλη κάλεσε τους Πατρινούς να στηρίξουν τον συνδυασμό τονίζοντας ότι «πέρα και πάνω από ιδεολογίες, είναι τα προβλήματα του τόπου που μπορούμε και θέλουμε να επιλύσουμε». 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης και Υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement