Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος: «Πάντα δίπλα σας με συνέπεια και αποτέλεσμα»

Published

on

Αποφασισμένος να εργαστεί για μια καλύτερη Αχαΐα, καταθέτοντας την διάθεσή του για κοινωνική προσφορά και την γνώση των προβλημάτων και των αναγκών του τόπου μας, δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος.

«Με συνέπεια, πρόγραμμα και αποτέλεσμα για μια καλύτερη Αχαΐα» είναι το σύνθημά του και ο ίδιος έχει τα. Η ψήφος σας στο πρόσωπό μου σημαίνει ψήφος στην πρόοδο και την ελπίδα», είναι το στίγμα που δίνει ο κ. Ανδρουτσόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.
Άνθρωπος της προσφοράς, δρα αθόρυβα και ταπεινά, με αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του.
Γνήσιος, αυθεντικός, ταπεινός, θέλει να μιλούν κυρίως τα έργα και οι πράξεις και γι’ αυτό δηλώνει πως αγωνίζεται όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για μια Αχαΐα με περισσότερες προοπτικές.
Βαθύς γνώστης των προβλημάτων της Αχαΐας λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας αλλά και των κοινωνικών του επαφών, δηλώνει πως είναι σε θέση να συνδράμει για την επίλυσή τους.
Από το 2000 είναι ιδιοκτήτης τεχνικής, κατασκευαστικής εταιρείας στην οποία δραστηριοποιείται ως σήμερα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει δύο εργοστάσια έτοιμου σκυροδέματος στην Κλειτορία και στο Σκεπαστό Καλαβρύτων.
«Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ελήφθη με γνώμονα την προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Θέλω να δω τον νομό μας να συνεχίσει την πορεία προς τα μπροστά, να προοδεύει και να εξελίσσεται. Να γίνει ένας σύγχρονος νομός με αναπτυξιακές προοπτικές. Αυτό είναι εφικτό μέσα από το πρόγραμμα του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος θέτει σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και την εφαρμογή πολιτικών που θα συνδράμουν στην συνέχιση της αναπτυξιακής τροχιάς στον τόπο μας», εξηγεί στην «Γ» ο κ. Ανδρουτσόπουλος.
Ιδιαίτερη μνεία κάνει στο έργο που επιτέλεσε η Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη στην περιοχή των Καλαβρύτων στην προσπάθεια να είναι προσβάσιμη, αφενός μεν διότι συνδέεται με ένα ιδιαίτερης αναπτυξιακής σημασίας τόπο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, αφετέρου δε για λόγους ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να απολαμβάνουν ασφαλέστερης μετακίνησης. «Ο κ. Φαρμάκης έχει δεσμευτεί ότι τα έργα που χρειάζεται η ορεινή Αχαΐα θα τρέξουν με μεγάλες ταχύτητες ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και να εξασφαλίσουμε συνθήκες που θα αναδείξουν το αναπτυξιακό πλεονέκτημα των Καλαβρύτων. Αυτό είναι πρωταρχικό μας μέλημα και απαίτηση των πολιτών και προς αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστούμε όλοι μας την επόμενη των εκλογών εάν οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους».
«ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΦΑΡΜΑΚΗ»
Αναφορικά για τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην ορεινή Αχαΐα ο κ. Ανδρουτσόπουλος επισημαίνει πως «η Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη απέδειξε με πράξεις και έργα ότι η περιοχή των Καλαβρύτων είναι ένας προορισμός με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Μόνο για έργα οδοποιίας, καθαρισμών και άλλων εργασιών στον Δήμο Καλαβρύτων έχουν διατεθεί πάνω από 30 εκ. ευρώ, πέρα από τα έργα που αφορούν «οριζόντια» τη Δυτική Ελλάδα, κατά συνέπεια και τον Δήμο Καλαβρύτων. Καταλυτική υπήρξε η παρέμβαση της Περιφέρειας για το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με προϋπολογισμό σε πρώτη φάση τα 20 εκ. ευρώ, ενώ για την δεύτερη φάση θα διπλασιαστούν. Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να γίνει ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Παράλληλα, ο κ. Ανδρουτσόπουλος τόνισε πως «η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί νέους χώρους αναψυχής που δημιουργούνται μέσα από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» δίνοντας νέα πνοή στους οικισμούς και στα γραφικά χωριουδάκια, ενώ έχουν δρομολογηθεί σημαντικές παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, στην στήριξη της αγροδιατροφής, στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην οικονομική αναζωογόνηση του νομού μας που είναι προικισμένος με ιστορικά μνημεία, αξιοθέατα και φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς και μεγάλης αξίας.
«Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή για να δώσουμε την ώθηση που αξίζει στον τόπο μας, να πάμε ακόμα πιο Μπροστά την Αχαΐα μας, για όλους!» καταλήγει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement