Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ15: Στην τελική ευθεία οι κοκκινόμαυροι

Published

on

 

Ιστορική στιγμή η συμμετοχή της Κ15 της Παναχαϊκής η οποία θα συμμετάσχει το επόμενο Σάββατο στο μεγάλο πρωτάθλημα της Super League 1. Τα ταλέντα της κοκκινόμαυρης ομάδας θα περάσουν σε άλλο επίπεδο αυτό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θα αποκτήσουν πολλές εμπειρίες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ελλάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Κατριμπούζας, γνώστης των πρωταθλημάτων υποδομών καθώς στο παρελθόν έχει δουλέψει στην Κ19 του Παναιτωλικού ετοιμάζει κατάλληλα τους μικρούς αθλητές έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι. Χθες μάλιστα η Κ15 ταξίδεψε στο Αγρίνιο όπου και έδωσε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα του Παναιτωλικού με τον Δημήτρη Κατριμπούζα να θέλει να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του κόντρα σε έναν σύλλογο με εμπειρίες στην SL1.

Η Κ15 της Παναχαϊκής αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές (υπάρχουν και νέες προσθήκες από τα δοκιμαστικά) και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο εν λόγω πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα η κοκκινόμαυρη ομάδα μετά την κλήρωση θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Παναθηναϊκό εντός έδρας. Ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Προσφυγικών με τους μικρούς αθλητές να αναμένεται να ζήσουν ιστορικές στιγμές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement