Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Να σταθεί στο ύψος του

Published

on

Στην Ρόδο βρίσκεται ο Παναιγιάλειος, όπου σήμερα (16:00) φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα στο νησί των ιπποτών, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο να σταθεί στο ύψος του και να κοιτάξει τους Ροδίτες στα μάτια, μήπως και καταφέρει και πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (ΑΟ Πυλίου Κω, ΑΕ Μεσολογγίου), έχοντας πολύ καλή ψυχολογία. Όμως αυτό που βασανίζει τον τεχνικό Νίκο Μανούρα, είναι οι πολλοί τραυματισμοί, καθώς απουσιάζουν οι Χάμος, Λιάτος, Αρβανίτης και δεν του δίνουν το δικαίωμα να έχει περισσότερες λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Παναιγιάλειου θα βρουν ως αντίπαλο τον πρώην παίκτη της Παναχαϊκής Λόρι Κέρι, που τώρα αγωνίζεται στα «Ελάφια».

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Μια ακόμα απώλεια καταγράφει ο Παμβουπρασιακός ενόψει του σημερινού εντός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕ Ερμιονίδας. Πρόκειται για τον Αντώνη Λιόση, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, τρεις συγκεκριμένα, δεδομένου ότι από φέτος ο Πειθαρχικός Κώδικας άλλαξε και στις τρεις κίτρινες επιβάλλεται ποινή μιας αγωνιστικής. Πλάι στην απουσία του Λιόση υπάρχουν πάντα εκείνες των Πολίτη, Μικελάτου και Παπασπηλιόπουλου. Με άλλα λόγια, εκτός από την κόπωση, οι Ταύροι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες, σε ένα ήδη πολύ περιορισμένο ρόστερ.

«ΧΑΝΕΙ» ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΕΡΑΝΗ

Δύο βαθμούς που με κόπο και ιδρώτα είχε πάρει στον αγωνιστικό χώρο έκαναν …φτερά για την Εράνη Φιλιατρών (χρησιμοποίησε παραπάνω μικρούς παίκτες σε ηλικία) στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, η οποία βρέθηκε, μάλιστα, χρεωμένη με δύο βαθμούς, αλλά και με οικονομικό πρόστιμο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement