Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ας δοθεί μια ευκαιρία

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει στην τεχνική ηγεσία Έλληνα προπονητή, αλλά ενδέχεται να μην έχει το «γενικό κουμάντο»

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αν και στην Παναχαϊκή ο Αμερικανοϊταλός προπονητής Στέφανο Φραντσιόζα ήρθε ως πρώτος προπονητής, στον… δρόμο άλλαξαν τα πράγματα κι επειδή το δικό του πτυχίο προπονητικής δεν έχει ισχύ, πάρθηκε η απόφαση από τους διοικούντες την ομάδα να έχει συνεργάτη Έλληνα, που να έχει στην κατοχή του UEFA Pro, καθώς αυτό ορίζει ο κανονισμός της αρμόδιας διοργανώτριας αρχής της Σούπερ Λιγκ 2.

Αφού χτύπησαν αρκετές πόρτες και… αυτές δεν άνοιξαν, προτιμήθηκε ο τεχνικός Πάρης Κωνσταντακόπουλος δίπλα στον προπονητή της κοκκινόμαυρης ομάδας. Όμως το ερώτημα που τίθεται είναι: ποιος είναι ο ρόλος του στον πάγκο της Παναχαϊκής; Πόση επιρροή ενδεχομένως έχει όταν συζητά με τον Στέφανο Φραντσιόζα; Έχει λόγο στο να επιλέγει παίκτες είτε για την αρχική ενδεκάδα, ή ακόμη και για την αποστολή;

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

Ή απλά είναι δίπλα του για να είναι και το «γενικό κουμάντο» στην κοκκινόμαυρη ομάδα το έχει ο Αμερικανοϊταλός; Όλες αυτές τις απορίες έχουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που συζητούν στα στέκια της κοκκινόμαυρης ομάδας κι αυτό συζητούσαν ακόμη κι όταν τελείωσε ο αγώνας πρωταθλήματος, που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τον Παναθηναϊκό Β΄ από τον οποίο και η Παναχαϊκή ηττήθηκε.

ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από τη στιγμή που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και από τη στιγμή που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες όπως οι Αγία Παρασκευή, Απόλλωνας Σμύρνης, Αήττητος Σπάτων, Άγιος Ιερόθεος και Εθνικός Πειραιώς, κάποια σχετικότητα έχει με το ποδόσφαιρο, πόσω δε μάλλον όταν κατέχει το ανώτερο δίπλωμα προπονητή. Εκτός κι αν αυτό που έχει στην κατοχή του ο Στέφανο Φραντσιόζα είναι ανώτερο από το δικό μας! Και διερωτώνται οι φίλαθλοι. Ποιος ο ρόλος του Πάρη Κωνσταντακόπουλου κι αν δεν του πέφτει λόγος για τις αλλαγές ή ακόμη και για την ενδεκάδα, άραγε τι κάνει στον πάγκο; Μόνο και μόνο για να «γραφτεί» στο μέλλον στο βιογραφικό του ότι εργάστηκε στην Παναχαϊκή; Διότι αν αυτό έχει ισχύ, όπως λένε πάντα μεταξύ τους σε «πηγαδάκια» οι φίλαθλοι κι όχι μόνο τότε όλοι στην ΠΑΕ «δουλεύουν στου κασίδη το κεφάλι» και η μόνη χαμένη στην φάση αυτή είναι η κοκκινόμαυρη ομάδα κι ουδείς άλλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement