Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπάκας: Επιτακτική η ανανέωση

Published

on

 

Την δική του πολιτική ερμηνεία στο αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών κάνει ο πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θέμης Μπάκας, στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα για ανάγκη ανανέωσης.

«Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, ήταν απογοητευτικό. Ωστόσο, επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, αυτή η νέα συντριπτική ήττα πρέπει να ερμηνευθεί ως το επιστέγασμα ενός ιστορικού κύκλου που έχει κλείσει, οριστικά και αμετάκλητα», αναφέρει ο κ. Μπάκας.

Και προσθέτει: «Οδηγός μας πρέπει να είναι τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της παραίτησης του, όταν τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια κλείσει έναν μεγάλο ιστορικό κύκλο, που πρέπει να τον αποτιμήσουμε με περηφάνια. Και να ανοίξουμε συλλογικά, έναν επόμενο κύκλο». Είναι προφανές ότι το σχετικό μήνυμα το πήρε και το ερμήνευσε σωστά ο πρόεδρος μας, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ανανέωση μας καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη, ώστε η χώρα μας να αποκτήσει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη. Και αυτό θα πράξουμε».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement