Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

2.500 τίτλοι τιμής για τον Κ. Ζησιμόπουλο

Published

on

 

To δικό του «ευχαριστώ» στους 2.500 πολίτες της Αχαΐας που τον τίμησαν με την ψήφο του απευθύνει ο ειδικός παθολόγος Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Την επομένη των εκλογών και έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο κ. Ζησιμόπουλος ανέφερε: «Έχοντας δώσει έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα για περισσότερους από 10 μήνες και έχοντας υπηρετήσει με αυταπάρνηση Αξίες και Ιδανικά, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους υπήρξαν συνοδοιπόροι σε ένα δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι!».

Τονίζει επίσης πως «έχοντας λάβει στήριξη από ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία και ιδεολογική προσέγγιση από τη δική μου, αποτελούν τίτλο τιμής οι περισσότερες από 2500 ψήφοι που έλαβα. Οι 2500 αυτοί φίλοι και την επόμενη Κυριακή θα πράξουν κατά συνείδηση!». Και καταλήγει πως «ο αγώνας συνεχίζεται από άλλο μετερίζι, δίπλα σε όσους εντίμως στάθηκαν στο πλάι μου!» επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να υπηρετεί τον άνθρωπο μέσα από την Ιατρική τιμώντας απαρέγκλιτα τον όρκο που έχει δώσει.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement