Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Γονείς ήρθαν στα χέρια σε σχολείο

Published

on

Εντάσεις και συμπλοκές μεταξύ γονέων υπήρξαν το πρωί της Πέμπτης, στο Γυμνάσιο της Γαστούνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γονείς φέρεται να ήρθαν στα χέρια, μέσα στο σχολείο, κατά την διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα εξαιτίας παραπόνων που προέκυψαν ύστερα από λεκτικές επιθέσεις ανηλίκων μαθητών του σχολείου σε συμμαθητές τους.

Όπως σημειώνεται, οι γονείς των ανηλίκων μαθητών που δέχθηκαν τις λεκτικές επιθέσεις ζήτησαν εξηγήσεις από τους γονείς των ανηλίκων με την παραβατική συμπεριφορά με αποτέλεσμα γρήγορα τα αίματα να ανάψουν και η συζήτηση να ξεφύγει.

Από τους διαπληκτισμούς, φέρεται να έχουν τραυματιστεί άτομα τα οποία έχουν αλληλομηνυθεί στις αρμόδιες Αρχές. Και ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες η Αστυνομία εξετάζει με προσοχή τις καταθέσεις από τις οποίες αναμένεται να διευκρινιστούν τα αίτια και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα περιστατικά, ειδικά σε έναν χώρο που τέτοιου είδους συμπεριφορές θα έπρεπε να λείπουν.

Για το σοβαρό αυτό θέμα, μεταξύ γονέων και μαθητών, έχει αναλάβει την προανάκριση το Α.Τ. Γαστούνης, ενώ για το συμβάν έχει καταθέσει και η Διευθύντρια του Σχολείου, η οποία ήταν παρούσα κατά την διάρκεια της συμπλοκής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement