Connect with us

Αθλητισμός

Θρήνος στην Παναχαϊκή-Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καραμπινάς

Published

on

«Τα δίχτυα μας φυλάει ο Παπαδόπουλος, ο Καραμπινάς και ο Σαραντόπουλος…», αναφέρει ο παλαιός ύμνος της Παναχαϊκής με τον κυρ Βασίλη να πηγαίνει να συναντήσει τους παλαιούς του συμπαίκτες για να τον τραγουδήσουν από εκεί ψηλά.

Ο Βασίλης Καραμπινάς-έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών-φορώντας τη φανέλα της κοκκινόμαυρης ομάδας, από το 1965 έως το 1973, έκανε μεγάλη καριέρα, έχοντας δίπλα του σπουδαίους συμπαίκτες, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην Α΄ Εθνική κατηγορία γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια και για δύο χρόνια (1973-1975), αγωνίστηκε με την ίδια επιτυχία στον ΑΠΣ Πάτραι.

ΣΥΛΛΥΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Βασίλη Καραμπινά, εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποχαιρετά με θλίψη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βασίλη Καραμπινά. Ο Βασίλης Καραμπινάς τίμησε την κοκκινόμαυρη φανέλα την δεκαετία του ’60 μαζί με όλη τη χρυσή γενιά της Παναχαϊκής που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

Ο σύλλογος παλαίμαχων Παναχαϊκής με ανάρτησή του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Άλλος ένας σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, ο Βασίλης Καραμπινάς, «πέταξε» για τη γειτονιά των Αγγέλων μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Βασίλη θα σε θυμόμαστε πάντα! Καλό ταξίδι!».

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ

Ο Σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πάτρας, με ανάρτησή του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Έφυγε ο Βασίλης Καραμπινάς. Καλό παράδεισο φίλε και Παλαίμαχε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

* Φωτό Παναχαϊκή 1969: Όρθιοι από αριστερά: Χρήστος Νικολάου, Γιώργος Σαραντόπουλος, Καραμπινάς, Δημήτρης Λιάρος, Γιώργος Σιδέρης. Καθιστοί από αριστερά: Θέμης Ρήγας, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Βασίλης Στραβοπόδης, Κώστας Δαβουρλής, Διονύσης Καπανδρίτης.

*Αύριο στη “Γ” αφιέρωμα στον εκλιπόντα Βασίλη Καραμπινά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement