Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θα ψάξει στον Γιούχτα το θετικό αποτέλεσμα

Published

on

 

Για την Κρήτη αναχώρησε χθες η Παναχαϊκή η οποία σήμερα (16:00), φιλοξενείται στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας από τον Γιούχτα Αρχανών, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Ένα παιχνίδι δύσκολο, ωστόσο η κοκκινόμαυρη ομάδα θέλει σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να κάνει ξανά την επανεκκίνησή της, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Β’ στην έδρα της.

Οι παίκτες της ευελπιστούν και θέλουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς και αναμένεται να τα δώσουν όλα. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μ. Μικές, Κολοβούρης, Πιττατζής, Καραγιάννης, Γκάντσιερ, Λιοφάγος, Αντωνιάδης, Νταμπίζας, Μούλντερ, Μπάρετ, Μαρτίνεθ, Νάστος, Αποστολόπουλος, Λοττίν, Κυρσανίδης, Πατρινός, Ντ Ολιβέιρα, Τραορέ, Ζέκχοφ, Μασούρας, Χριστόπουλος.

Στο μεταξύ, ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα Αρχανών. Βοηθούς θα έχει τους Γεώργιο Βλαχάκη (Ρεθύμνου), Αντώνιο Ιωάννου (Εύβοιας).

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μόσχου (Λασιθίου). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: 15:00: Τηλυκράτης-Ηλιούπολη: Τσάκαλης (Ηλείας). 16:00: Ολυμπιακός Β-Ιωνικός: Κουκουράκης (Χανίων), Αιγάλεω-Καλαμάτα: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). 16/10, 13:00: Διαγόρας-ΠΑΕ Χανιά: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). Παναθηναϊκός Β-Athens Kallithea: (αναβλήθηκε).

Ροή ειδήσεων

Advertisement