Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Το TEDxPatras επιστρέφει

Published

on

Το TEDxPatras διοργανώνεται φέτος για έβδομη φορά διευρυμένο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

12 ομιλητές, 3 παρουσιάσεις, συζητήσεις με εξειδικευμένα στελέχη και εργαστήρια (workshops) οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν τη φετινή εκδήλωση.
«Σε έναν κόσμο που ορίζεται από διαχωρισμούς και όρια, υπάρχει μια λέξη με εξαιρετική δύναμη ‘γεφύρωση’ (Bridging Within) είναι ένα κάλεσμα για ουσιαστική δράση. Μας προτρέπει να τολμήσουμε να προχωρήσουμε πέρα από τη ζώνη ασφαλείας μας και να εξερευνήσουμε αχαρτογράφητα πεδία, αναλύοντας τον περίπλοκο ιστό των συνδέσεων που μας περιβάλλει.
Η γεφύρωση μέσα μας εκτείνεται πολύ πέρα από την προσωπική ανάπτυξη. Επεκτείνεται στις ίδιες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος μας. Είτε πρόκειται για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις είτε για την ψυχαγωγία, λειτουργεί ως φάρος ελπίδας» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Μαζί, αναζητούμε μέσα μας, στις κοινότητές μας και στον κόσμο μας για να ανακαλύψουμε καινοτόμες λύσεις. Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε τα χάσματα που μας διαχωρίζουν, διαμορφώνοντας ένα πιο συνεκτικό και ισορροπημένο μέλλον. Στο TEDxPatras 2023, θα εξερευνήσουμε, θα συνδεθούμε και θα ενεργοποιήσουμε τις άπειρες δυνατότητες του ‘Bridging Within’».

Ροή ειδήσεων

Advertisement