Connect with us

Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα στην Νέα Υόρκη ο γάμος με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ

Published

on

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται σήμερα στη Νέα Υόρκη τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, με πολιτικό γάμο.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την εισήγησή του στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο και την απουσία του από την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την προεδρεία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έδωσαν τις ευχές τους, μόλις ανακοίνωσε το γεγονός.

Κασσελάκης: Η γνωριμία με τον Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ γνωρίστηκαν όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 31 ετών. Η οικογένειά τους έχει ακόμη ένα μέλος το σκύλο τους, τη Φάρλι. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τον σύντροφο στην ζωή του, αμέσως όταν έγινε γνωστός στην ελληνική κοινωνία, ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς! Τάιλερ: Η οικογένεια σου, η Φάρλι κι εγώ, σ’ αγαπάμε απεριόριστα. Γιατί η αγάπη κάνει την οικογένεια» έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης. Από αναρτήσεις στο Facebook, φαίνεται ότι ο Τάιλερ εργάστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες κλινικές νευρολογίας της Νέας Υόρκης, έχοντας αντιμετωπίσει ακραίο φόρτο δουλειάς την περίοδο της πανδημίας.

Γνωρίστηκαν όπως τα περισσότερα ζευγάρια. «Έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε, εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, όσο ζούσαν στην Αμερική. Ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν δίστασε ποτέ να εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τον Tάιλερ, τονίζοντας την ευτυχία που έχει φέρει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του. Σε μία από τις συνεντεύξεις του ο 35χρονος Στέφανος έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου, στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα».

Κασσελάκης: Με τον Τάιλερ θέλουμε δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και τον Ηλία

Μια πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί στην σχέση του με τον Τάιλερ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θέλουν να αποκτήσουν δύο παιδιά

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας» είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα είχε αναφέρει ότι δεν έχει δεχθεί bullying για τη σχέση του με τον Τάιλερ. «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement