Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαθητές πιάστηκαν στα χέρια σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου – Κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Published

on

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου, καθώς μαθητές πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το acheloostvnews.gr, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδερφό που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με πέντε δασκάλους που βρίσκονταν στο σημείο, να επεμβαίνουν για να ξεχωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο μία μαθήτρια τραυματίστηκε και μετά από επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου κάτι που αποκλείστηκε και αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.

Σημειώνεται, ότι για το περιστατικό δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement