Connect with us

Αθλητισμός

Ώρα κρίσιμων αποφάσεων

Published

on

Η Παναχαϊκή πρέπει να συνέλθει διοικητικά πρώτα έτσι ώστε να μπορέσει να βρει τον δρόμο της

Η επόμενη μέρα δεν είναι και η καλύτερη για την Παναχαϊκή η οποία μετά την προχθεσινή ήττα από το Αιγάλεω, περνά τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Άπαντες είναι «παγωμένοι» με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 48ωρο -κι όχι μόνο- στην κοκκινόμαυρη ομάδα και ψάχνουν να βρουν λύσεις, προκειμένου η Παναχαϊκή να αποκτήσει τουλάχιστον την… ποδοσφαιρική της ηρεμία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει εγρήγορση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» η ομάδα Αντωνάκα, επρόκειτο να κάνει τηλεδιάσκεψη (ήταν προγραμματισμένη για χθες βράδυ) με την πλευρά των μετόχων από την Αμερική έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές -ό,τι και να γίνει- ο νέος τεχνικός θα έχει ανακοινωθεί έως αύριο το αργότερο καθώς η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στα Χανιά το Σάββατο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ονόματα τεχνικών πάνε κι έρχονται κι όπως φαίνεται έως ότου «κλείσει» ο νέος προπονητής, θα παρελάσουν πολλοί από τον πάγκο της ιστορικής ομάδας. Ένας εξ αυτών είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, που θεωρείται φαβορί για να αναλάβει τις τύχες τις Παναχαϊκής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στους Αμερικανούς και κυρίως στον Άστον Μπέιλι. Ο ίδιος δε, μιλώντας στη «Γ», είπε: «Προ ημερών συνομίλησα με ανθρώπους του, συζητήσαμε, αλλά δεν αναφερθήκαμε σε πολλά θέματα, με ρώτησε για την ομάδα, λέγοντας την άποψή μου».

«ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ»

Και πρόσθεσε: «Εάν έρθω, θα αλλάξουν πολλά και θέλω διαβεβαιώσεις σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της Παναχαϊκής τον προσεχή Ιανουάριο». Από την άλλη, έχει ακουστεί και το όνομα του Γιάννη Τάτση, που επίσης έχει περάσει παλαιότερα από τον πάγκο της κοκκινόμαυρης ομάδας, ωστόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος, φαίνεται να κερδίζει πόντους στον ερχομό του προς την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς τον γνωρίζουν οι Αμερικανοί από τη συνεργασία, που είχαν πέρυσι, άσχετα αν οι πλευρές οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, αφού υπήρχαν οφειλές δεδουλευμένων.

ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Οι κοκκινόμαυροι χθες πραγματοποίησαν το ρεπό τους και σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο της Αγυιάς για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Ενδεχομένως την προπόνηση θα την πραγματοποιήσει ο γυμναστής της ομάδας Αιμίλιος Βελλής παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Γεωργαρά. Και αυτό διότι μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος ανέφερε ότι θα αποχωρήσει καθώς πρέπει να παρακολουθήσει ένα υποχρεωτικό σεμινάριο του Uefa Pro. Φυσικά όπως αντιλαμβανόμαστε με λίγα λόγια ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος μετά τον Στέφανο Φρατσιόζα αποχωρεί από την ομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement