Connect with us

Παναχαϊκή

Θολό το τοπίο-Πολύωρες συζητήσεις Ελλήνων και Αμερικανών για την Παναχαϊκή χωρίς αποτέλεσμα

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κάτι η διαφορά ώρας (έξι ή επτά τουλάχιστον) μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ, κάτι το… βλέφαρο κλείνει, η συζήτηση Αμερικανών επιχειρηματιών με τους Βαλάντη Μπλέτσα και Τζιμ Αντωνάκα δεν ολοκληρώθηκε (θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια) και το τοπίο στην Παναχαϊκή είναι θολό.

Από την άλλη, υπάρχουν από τους Αμερικανούς και πικρίες προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην παρούσα φάση στα της ΠΑΕ, αλλά για την ώρα οι μέτοχοι κρατούν τις δικές τους αποστάσεις, έτσι ώστε να βρουν τις κατάλληλες λύσεις, μόνο και μόνο για το καλό της κοκκινόμαυρης ομάδας.

ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ

Άλλωστε μην ξεχνάμε, πως πιθανός υποβιβασμός θα τους… στοιχίσει και επ’ ουδενί δεν το επιθυμούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για αυτό και παλεύουν για να βγουν στο… ξέφωτο, με όποιο κόστος.

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ»

Κάθετος ήταν στα λόγια του ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν από 48 ώρες φαινόταν ότι ήταν πιο κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, αλλά τώρα βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτό γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα δεν «βλέπει με καλό μάτι» τον ερχομό του στην αχαϊκή πρωτεύουσα και την Παναχαϊκή. Ο λόγος είναι ότι του «βάζουν τρικλοποδιές» εκ των έσω και συνάμα όπως ανέφερε τόσο στη «Γ», όσο και στο gnomip.gr, αλλά και σε ανθρώπους των Αμερικανών «αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στην κοκκινόμαυρη ομάδα δεν θα έρθω, μόνο και μόνο για να μην χαλάσει την εικόνα μου ως προπονητής».

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ»

Με δηλώσεις του, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: «Ευχαριστώ για την πρόταση που μου έγινε, αλλά εάν δεν αλλάξουν ριζικά πράγματα στην ομάδα και κυρίως στον οργανωτικό τομέα δεν επιστρέφω, αν και το θέλω, καθώς μου βάζουν τρικλοποδιές εκ των έσω. Ενημερώνομαι ότι μερικοί παίκτες βρίσκονται στην πρωτεύουσα, εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν». Και πρόσθεσε: «Δε με φοβίζει η βαθμολογική θέση της Παναχαϊκής. Σέβομαι την ιστορία και τον κόσμο της, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν χαλάω την εικόνα μου».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΗ ΡΑΝΤΟ

Βέβαια με όλα τα παραπάνω που συμβαίνουν στην ΠΑΕ, αντί να… «φορτσάρουν» έτσι ώστε να βρουν τεχνικό, θα πάνε με λύση… ανάγκης στα Χανιά για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Και τη βρήκαν στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή Χάρη Ράντου παρουσία του οποίου οι παίκτες γυμνάστηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο έως ότου στην ΠΑΕ ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός. Ο Ράντος -είναι στην Κ19- θα γυμνάσει και τις επόμενες ημέρες τους κοκκινόμαυρους, φυσικά δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο για το προσεχές παιχνίδι, καθώς δεν διαθέτει το πτυχίο UEFA PRO, αντίθετα με το… σκονάκι του θα βρίσκεται και θα δίνει οδηγίες στους παίκτες ο Γιάννης Γεωργαράς, που εκτός από τεχνικός διευθυντής γνωρίζει από πάγκους, καθώς παλαιότερα ήταν στον Πανηλειακό, στον Απόλλωνα Αθηνών, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και σε άλλες ομάδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 γνωστοποίησε το πρόγραμμα στον Νότο, όπου η 5η αγωνιστική βρίσκει την Παναχαϊκή να φιλοξενείται το προσεχές Σάββατο -η «Γ» το είχε γράψει στο χθεσινό της φύλλο- στο γήπεδο Περιβολίων (15:00) από τα Χανιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 28/10: 15:00, Ολυμπιακός Β-Τηλυκράτης, Γιούχτας-Παναθηναϊκός, Αιγάλεω-Athens Kallithea, Καλαμάτα-Ηλιούπολη, Χανιά-Παναχαϊκή. 29/10, 15:00: Διαγόρας-Ιωνικός.

*Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 η Athens Kallithea επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού Β με σκόρερ τον Περέιρα στο 45΄.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement