Connect with us

Παναχαϊκή

Nortenos: “Οι μέτοχοι να καταλήξουν αν θέλουν και αν μπορούν”

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής “Nortenos” με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας.

Την Κυριακή η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ μας, είχε δυο σημαντικά παιχνίδια.
Στο ποδόσφαιρο η εικόνα ήταν απογοητευτική. Χρειαζόμαστε, πολλή δουλειά και ο νεος προπονητής, πρέπει να τα δωσει όλα, μαζί με τους παίκτες. Χρειαζόμαστε άμεση βελτίωση.
Στο μπάσκετ, υπήρχε παιχνίδι που συνέπιπτε χρονικά με την μπάλα, σχεδόν. Παρόλα αυτά, με την λήξη του ματς, καναμε σκασιά, στην Βοστίτσα. Προλάβαμε τα τέσσερα τελευταία λεπτά αλλά δώσαμε το μήνυμα οτι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν παίζει μονη της, ποτέ!!! Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια!
Οσον αφορά την περίεργη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα, έχουμε να κάνουμε μια απλή διαπίστωση. Με τους νυν μετόχους, ψάχνουμε ισορροπία, γενικώς. Την περασμένη χρονιά ειχαμε μια καλή ομαδα αλλά οι πληρωμές σταμάτησαν Νοέμβρη και πήγε στράφι, ότι καλό μπορούσε να γίνει. Η φετινή χρονιά κληρονόμησε χρέη και της προηγούμενης. Μπήκαν όλα σε μια σειρά αλλά φαίνεται ότι δεν έμειναν χρήματα για το αγωνιστικό. Η κατάληξη είναι, να δημιουργηθεί εκτός του αγωνιστικού και Διοικητικό θέμα, ταυτόχρονα.
Οι μέτοχοι πρέπει να καταλήξουν, τι θέλουν. Αν θέλουν και αν μπορούν. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ για να πρωταγωνιστεί, δεν γίνεται στο τσάμπα και ειδικά, με μη αδειοδότηση (περιορισμό μεταγραφών) και λόγω μη πληρωμής να χάνεις ολον τον περσινό κορμό της ομάδας. Δεν γίνεται να θελεις την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Οι ομάδες χρειάζονται χρήματα. Αν δεν μπορούν, ας αναζητήσουν τον επόμενο. Αυτή η ερμαφρόδιτη και ανισόρροπη κατάσταση, πρέπει να τελειώνει, άμεσα. Η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί αγωνιστικά στον πιο χαμηλό στόχο, που έχει θέσει ποτέ, λογω των περσινών συμπεριφορών των μετοχών.
Ζητείται σοβαρότητα, ΆΜΕΣΑ!.
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement