Connect with us

Παναχαϊκή

Θετικό πρόσημο για την Κ19 της Παναχαϊκής που νίκησε στο ρελαντί (2-1) τον Παναιτωλικό

Published

on

 

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Κ19 της Παναχαϊκής Χάρης Ράντος στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ 2 οι κοκκινόμαυροι έδειξαν ότι και φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα ο Χάρης Ράντος είχε στην διάθεσή του και τους τρεις επαγγελματίες της Παναχαϊκής καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει πέντε κάτω των 23 ετών. Ετσι στο αρχικό σχήμα αγωνίστηκαν και οι Λευτέρης Μικές, Ηλίας Πετράτος και Κωνσταντίνος Γαλαριώτης όπου και αντικαταστάθηκαν στο 62’ της συνάντησης.

Το 1-0 για το συγκρότημα της Παναχαϊκής ήρθε στο 20’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Πετράτου που πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά και καθώς μπήκε στην περιοχή την έσπασε στον Ανδριακόπουλο ο οποίος έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 ήρθε τρία λεπτά αργότερα από τον Πετράτο ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Αγρινίου.

Στο 64’ ο Παναιτωλικός μείωσε όταν ο Τσιριμόκος έκλεψε την μπάλα από τον Βαγενά πραγματοποιώντας το σουτ με τον Παπαδόπουλο αρχικά να αποκρούει και στην επαναφορά ο Πιστικός να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 όπου και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ραντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος, Μικές, Σταυρόπουλος, Κατσαϊτης, Γαλαριώτης, Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Πετράτος, Ντούνης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαγενάς, Βεντουρής, Βατής, Τασσόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαηλίου, Σκορδής, Παντελής και Κυρίτσης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement