Connect with us

Ερασιτεχνικό

PRIMAVERA: Η Κ19 της Παναχαϊκής νίκησε με 5-1 τον νεανικό Δαβουρλή

Published

on

Το απόλυτο νικών έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η Κ19 της Παναχαϊκής η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας.

Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου μετά τη νίκη επί του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με 2-1 στη πρεμιέρα επικράτησε και την δεύτερη αγωνιστική με 5-1 επί του Δαβουρλή.

Ο Δαβουρλής προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τσεκούρας (8’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 65’ ο Ντούνης (1-1). Στο 67’ και στο 70’ ο Αθανασόπουλος έγραψε το 1-2 και 1-3 για να έρθει ο Πανουτσόπουλος να σημειώσει στο 75’ το 1-4 και στο 80’ το 1-5 όπου και ήταν το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δαβουρλή αγωνίστηκε με παίκτες γεννηθείς το 2008- 2009 και με τρεις το 2007.

Την 3η αγωνιστική η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί με την Νίκη Προαστίου ενώ στις 26/11 αναμένεται να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα των υποδομών στην Super League 2. 

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Ν. Κυριακόπουλος): Χατζηελευθεριάδης, Κονταξής, Σουλεζένκιο, Κουρλέσης, Νταουσιάνης, Φιλιππάτος, Τσεκούρας, Σταματάκης Χ., Παπαδόπουλος, Καραβασίλης, Σταματάκης Σ.

Έπαιξαν και οι Μπερδές, Ντούμπλαρης, Παπαπέτρος, Κοσμάτος, Αρβαντίτης, Στάμος, Σακελλάροπουλος και Σταθόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος, Βαγενάς, Σταυρόπουλος, Κατσαϊτης, Παπαηλίου, Βατής, Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Ντούνης.

Επαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Παντελής, Βίγλας, Σκορδής, Βεντουρής, Κυρίτσης, Μπραντάν, Πανουτσόπουλος, Αποστολόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement