Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Θάνο Πλεύρη: Ο γιος μου κατάντησε βουλευτής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη στην εκπομπή το «Το Πρωινό» και στο δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο παραχώρησε ο Κωνταντίνος Πλεύρης, η οποία μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/10) από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Σε αυτή, στάθηκε στη σχέση με του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αλλά και με τον γιο του, τον πρώην υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μια γυναίκα. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους», είπε ο νομικός σχετικά με τον έρωτα στη ζωή του και συνέχισε: «Η κυρία Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει, να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα. Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι αλλά και έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στη ζωή. Βέβαια με απασχόλησε και η διαφορά ηλικίας…».

«Θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολήσει, αλλά το αντιμετώπισα. Το ξεπεράσαμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα, η οποία θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα. Μια που κοιτάει το συμφέρον της, που θέλει να κουκουλωθεί, δεν έχει οράματα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται μόνο με την καθημερινότητα», πρόσθεσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement