Connect with us

Lifestyle

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Published

on

Το είπαν και το έκαναν! Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή, όπως έγινε γνωστό.

Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού, το μυστήριο τελέστηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην εφημερίδα On Time, στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να ήταν ελάχιστοι, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους.

Η  Τζόρτζια Σιακαβάρα μιλώντας στην εφημερίδα επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Να θυμίσουμε ο 83χρονος νομικός είχε κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη Σάσα Σταμάτη.

Σε πρόσφατη αναφορά του και πάλι στην πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».

Ροή ειδήσεων

Advertisement