Connect with us

Οικονομία

Έρχεται Black Friday! Λίστα με όσα αξίζεις να αγοράσεις τότε!

Published

on

Οι μέρες έχουν ξεκινήσει να μετράνε ήδη αντίστροφα για το Black Friday 2023. Είσαι σίγουρα έτοιμος για το κυνήγι των καλύτερων προσφορών;

H ημέρα των καλύτερων προσφορών πλησιάζει! H Black Friday έρχεται φέτος στις 24 Νοεμβρίου και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φέρνει μαζί της τα καλύτερα deals! Πώς όμως θα κατορθώσεις να ζήσεις στο έπακρο και να εκμεταλλευτείς εννοείται στο έπακρο τα Black Friday offers; Τι να πρωτοδιαλέξεις για να αποκτήσεις.

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Black Friday είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να αποκτήσεις πληθώρα προϊόντων τεχνολογίας, σου ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα για να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Πάμε να τα δούμε.

Smartphones

Προφανώς και η λίστα μας θα ξεκινούσε με το νούμερο ένα προϊόν τεχνολογίας το οποίο χρησιμοποιούμε πάρα πολλές ώρες καθημερινά. Με τις τιμές να πέφτουν κατακόρυφα κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλα οδηγούν στην αγορά ενός καινούργιου smartphone. Θα βρεις πολλές και καλές προσφορές σε όλα σχεδόν τα μοντέλα που χαρακτηρίζονται ως ναυαρχίδες των εταιρειών αλλά και φυσικά σε smartphones της μεσαίας κατηγορίας. Σύγκρινε μοντέλα μεταξύ τους, βρες το καλύτερο deal και απόκτησε αυτό που ανταποκρίνεται τόσο στο γούστο σου όσο και στις ανάγκες σου.

Desktop και laptop

Είσαι μαθητής ή φοιτητής; Μήπως είσαι επαγγελματίας γραφίστας ή μοντέρ; Ό,τι και εάν κάνεις, σε όποια κατάσταση και εάν βρίσκεσαι, ένα καλό desktop και ένα laptop συνεχίζουν να είναι από τα πιο απαραίτητα προϊόντα τεχνολογίας. Έτσι λοιπόν, εάν έχεις βάλει κάτι ήδη στο μάτι, η ιδανική ευκαιρία για να το αποκτήσεις είναι η Black Friday. Θα βρεις σημαντικές εκπτώσεις σ’ ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και brands. Η μόνη μας συμβουλή είναι να μείνεις σταθερό στο budget σου και στην κάλυψη των αναγκών σου.

Smartwatches

Τα smartwatches αποτελούν πέρα από κάθε αμφισβήτηση τα απόλυτα tech accessory. Ειδικά εάν βρίσκεσαι ή σκοπεύεις να μπεις στον κόσμο της γυμναστικής, ένα καλό smartwatch πρόκειται όχι μόνο να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζεις την άθληση αλλά και να απογειώσει το στιλ σου. Από την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και άλλων ζωτικών λειτουργιών μέχρι τα εξελιγμένα συστήματα GPS και την εξατομικευμένη προπόνηση, τo smartwatch θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος! Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις σε τιμές…χάσιμο στην Black Friday το αγαπημένο σου smartwatch.

Headphones

Από τα πολυπόθητα Airpods και τις απλές αλλά απολύτως χρήσιμες «ψείρες» μέχρι τα πιο hot tech noise cancelling headphones και τα gaming ακουστικά, η Black Friday είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσεις τα νέα σου ακουστικά. Μην αφήσεις να περάσει η ευκαιρία! Εντόπισε γρήγορα όλες τις τρομερές προσφορές στα επώνυμα brands και βάλτα στο καλάθι σου!

Φωτογραφία και βίντεο

Ασχολείσαι ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με τη φωτογραφία; Μήπως θέλεις να ανεβάσεις το επίπεδο των λήψεων σου ή των βίντεο που τραβάς; Μήπως θέλεις να επενδύσεις σε ένα κορυφαίο drone για να απαθανατίσεις με μοναδικό τρόπο τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου; Ό,τι και να ψάχνεις, η Black Friday είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να βρεις φωτογραφικές μηχανές, κάμερες και drones σε χαμηλές τιμές.

Gaming

Είσαι gamer ή γνωρίζεις έναν; Στην Black Friday θα βρείτε και οι δυο σας όλες τις gaming κονσόλες και πάρα πολλούς gaming τίτλους σε ασυναγώνιστες τιμές! Από το PlayStation, το Xbox και το Nintendo Switch μέχρι τα πιο hot video games και τα διάφορα gaming περιφερειακά, επίλεξε προσεκτικά το επόμενο gaming βήμα σου!

Αξεσουάρ και περιφερειακά

Η Black Friday είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναβαθμίσεις τα αξεσουάρ και τα περιφερειακά σου. Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και οι SSD διατίθενται συχνά σε μειωμένες τιμές, κάτι που αποτελεί πραγματικά ευκαιρία για να αυξήσεις τον αποθηκευτικό σου χώρο αλλά και να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου. Μην ξεχνάς και τα πιο “μικρά”, όπως τα USB και τις κάρτες μνήμης. Είναι αρκετά χρήσιμα και τα δυο και σε τιμές Black Friday γίνονται πιο… ελκυστικά από ποτέ!

Home, smart Home

Φυσικά, η Black Friday αποτελεί την ιδανική στιγμή για να αποκτήσεις μικρές και μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές αλλά και να επιχειρήσεις να στήσεις ένα έξυπνο σπίτι. Από ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες, φούρνους, κλιματιστικά, σκούπες ρομπότ και στικ, σίδερα και κλιματιστικά μέχρι smart κάμερες ασφαλείας, έξυπνες πρίζες και λάμπες και ψηφιακούς βοηθούς, θα βρεις σε τρομερές τιμές όλα όσα χρειάζεσαι. Πρόσεξε μόνο μην ξεπεράσεις το budget σου.

Τηλεοράσεις

Για το τέλος αφήσαμε τις TVs. Είναι πραγματικά ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα αγοράζοντας την νέα σου τηλεόραση τις ημέρες που διαρκεί η Black Friday. Εάν κινηθείς έξυπνα και οργανωμένα θα κατορθώσεις να κρατήσεις στον κουμπαρά σου ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

Καλές Black Friday αγορές!

Ροή ειδήσεων

Advertisement