Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πέφτουν οι υπογραφές και πιάνει δουλειά

Published

on

 

Σήμερα ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Τάτσης επισημοποιεί τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή

 

Μπορεί ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Τάτσης να έφτασε στην Πάτρα χθες σήμερα όμως θα οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία καθώς θα πέσουν οι υπογραφές.

Δίπλα του ως βοηθός δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι με τα ονόματα που ακούγονται να είναι δύο. Ωστόσο σήμερα με το που υπογράψει ο Γιάννης Τάτσης μαζί του θα έχει και το νέο βοηθό του.

Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον Πατρινό προπονητή Μιχάλη Κοντογιάννη ο οποίος διαθέτει δίπλωμα UEFA Α. Είναι γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μπορεί να χειρίζεται τα προγράμματα τεχνικής ανάλυσης μέσω υπολογιστή.

Ο Κοντογιάννης που είναι το πρώτο φαβορί έχει δουλέψει στην ΠΑΕ Καλαμάτα έχοντας την εμπειρία της Super League 2 όπως παλαιότερα σε Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο κ.ά.

Ο δεύτερος μπορεί να μην έχει την εμπειρία του πρώτου όμως είναι φιλόδοξος και με αρετές και ακούει στο όνομα Αλέξης Σπηλιόπουλος.

Αναμένεται να δούμε λοιπόν σήμερα ποιον θα αποφασίσει να έχει στο πλάι του ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Τάτσης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι το έργο που έχει να αναλάβει είναι πολύ δύσκολο.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΕ;

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Χρήστος Μικές απολύθηκε από τον μέχρι πρότινος γενικό διευθυντή Βαλάντη Μπλέτσα. Μια απόφαση που «ξύπνησε» στην ουσία τους Αμερικανούς επενδυτές έτσι ώστε να αντιδράσουν και επιτέλους να ασχοληθούν πιο ενεργά με την ομάδα.

Σίγουρα το να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και να ζεις στην Αμερική δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις υπάρχουν στην ΠΑΕ. Όμως η επιλογή του Μπλέτσα να «καθαρίσει» τον Μικέ είχε και επιπτώσεις, με την απομάκρυνσή του.

Και ενώ όλα ξεκίνησαν με αυτή την απόλυση ο Χρήστος Μικές ακόμα δεν έχει επιστρέψει στη θέση του.

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι η πλευρά του Αντωνάκα που βρίσκεται κανονικά σε όλες τις συζητήσεις της ΠΑΕ φρενάρει την επιστροφή Μικέ και αναμένεται να δούμε ποιες θα είναι οι τελευταίες αποφάσεις των Αμερικανών επενδυτών.

 

 

Τακτοποιήθηκαν οι περσινές εκκρεμότητες

Ολοκληρώθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν και με τους περσινούς ποδοσφαιριστές καθώς χθες εξοφλήθηκε και η τελευταία δόση που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε αυτούς και τη διοίκηση.

Οι Αμερικανοί επενδυτές σιγά-σιγά οδεύουν σε εκκαθάριση της ΠΑΕ και αυτό όμως που μένει ως αναπάντητο ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε κατά την περσινή περίοδο με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Κάποια στιγμή πρέπει οι Αμερικανοί επενδυτές να απαντήσουν για τους λάθος χειρισμούς καθώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας οφείλεται στο ότι άλλαξε εντελώς το ρόστερ και φυσικά όχι προς το καλύτερο.

 

 

Ξέμεινε… από υπεύθυνο επικοινωνίας η ΠΑΕ

Όπως έχει γίνει γνωστό πριν από το παιχνίδι της Παναχαϊκής στην Κρήτη με τα Χανιά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φίλιππος Ανδρεόπουλος δήλωσε την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ωστόσο όπως είχε κάνει γνωστό θα παραμείνει μέχρι και μετά το τέλος της αναμέτρησης θέλοντας να υπάρχει ενημέρωση μέχρι και το παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος δεν έχει πάρει καμία απάντηση και αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πόστο μένει «ακέφαλο» προς το παρόν. Οπότε η «φωνή» της Παναχαϊκής για κάποιο χρονικό διάστημα θα σιγήσει…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement