Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ν. Μανούρας: «Θέλουμε να πάμε τον Παναιγιάλειο ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία του!»

Published

on

 

Τα όσα έχει επιτύχει ο Παναιγιάλειος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας δεν περνούν απαρατήρητα κι άπαντες ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπο, που έχει συμβάλει και δημιουργήσει -μέσω της της διοίκησης- την ομάδα και τους παίκτες-φόβητρο προς τους αντιπάλους, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» μετρά αφενός τρεις συνεχόμενες νίκες και αφετέρου είναι έξι αγωνιστικές αήττητη με συνέπεια να βρίσκεται, πλέον, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή στον 3ο όμιλο, όπου και συμμετέχει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 33χρονο προπονητή Νίκο Μανούρα, που μετρά ήδη περισσότερες από 100 προπονητικές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα Soccerlive για τη φετινή προσπάθεια της αιγιώτικης ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΡ Αφάντου και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

«ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Αναφερόμενος για την ομάδα, που έχει φτιάξει και για τα επιτεύγματά της, ανέφερε: «Ο Παναιγιάλειος φέτος είναι ένα εντελώς νέο σύνολο. Έχουν αποκτηθεί είκοσι νέοι ποδοσφαιριστές και μαζί με τα παιδιά που ανανέωσαν, δημιουργήσαμε κάτι καινούριο. Έχουμε φτιάξει αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, που αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχουμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και σε κάθε ματς δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες» σημείωσε ο τεχνικός των «μελανόλευκων».

«ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ»

Και πρόσθεσε: «Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να πάμε ψηλότερα, δηλαδή εκεί που θέλαμε να είναι ο Παναιγιάλειος και που αρμόζει στην ιστορία του. Θέλουμε να δώσουμε ανάλογη συνέχεια, δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είναι κοντά μας η διοίκηση, ο πρόεδρος κ. Ανδριόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρικόπουλος, οι οποίοι φροντίζουν για την ομάδα και μας παρέχουν ό,τι χρειαζόμαστε».

«ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ»

Ερωτώμενος για τη νίκη επί της ΑΕΡ Αφάντου, είπε: «Ήταν ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα, με καλό ρόστερ, που προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Από την πλευρά μας είχαμε πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητοι. Θέλαμε να διευρύνουμε το σερί και να κρατήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Πιάσαμε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σκοράραμε ένα γρήγορο τέρμα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσουμε το σκορ. Στο δεύτερο το διαχειριστήκαμε σωστά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για να εκμεταλλευτούμε τις γρήγορες επιθετικές μεταβάσεις μας και έτσι σκοράραμε δεύτερη φορά και κλειδώσαμε τη νίκη».

«ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ»

Ερωτώμενος τέλος, για το παιχνίδι στη Βάρη με τον Αστέρα, τόνισε: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου σε περίπτωση νίκης θα μας εδραιώσει στις υψηλές θέσεις και θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, ένα δουλεμένο σύνολο με πολύ ποιοτικούς παίκτες και σε αυτά θα πρέπει να δώσουμε τις απαντήσεις για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων». Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά κι ενόψει του παιχνιδιού στη Βάρη ο τεχνικός της αιγιώτικης ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τραυματία Τρέσα, αλλά και τον τιμωρημένο Γκίκα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ

Μια σίγουρη ματαίωση αγώνα προκύπτει στη Γ’ Εθνική για τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα ο Μαγνησιακός ενημέρωσε επίσημα την ΕΠΟ ότι δε θα κατέβει στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας. Ο αγώνας θα ματαιωθεί και θα είναι ο δεύτερος καθώς το ίδιο είχε συμβεί και κόντρα στο Κιλελέρ. Η εξέλιξη αυτή στέλνει ουσιαστικά τον Μαγνησιακό ένα βήμα πριν από την αποβολή του, καθώς στο τρίτο ματς που δεν θα κατέβει θα… καεί και η παρουσία του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement