Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ευχαριστίες διοίκησης στον κόσμο

Published

on

 

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να έχασε από τη Ρόδο, όμως δεν ξεχνά τον φίλαθλο κόσμο του, που του στάθηκε στο παιχνίδι που πέρασε στο γήπεδο της Αβύθου και από την πλευρά της η διοίκηση της αιγιώτικης ομάδας τον ευχαριστεί για την παρουσία του. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιάλειου Γ.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο της Αβύθου, στο παιχνίδι με την Α.Σ. Ρόδου το μεσημέρι της Κυριακής (11/2) και μας συμπαραστάθηκαν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό.

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό για την ομάδα μας και να λυπούμαστε ιδιαίτερα που δεν καταφέραμε να τους χαροποιήσουμε με την κατάκτηση της νίκης και για το λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητο να τους ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Νιώθουμε μεγάλη χαρά, περηφάνια, αλλά και υποχρέωση να βλέπουμε το φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Θύελλα να μας συμπαραστέκεται όλο και περισσότερο.

Η συσπείρωση που έχει ξεκινήσει και συνεχώς μεγαλώνει τη φετινή σεζόν είναι το μεγάλο μας «όπλο» και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, όμως, θέλουμε να εκφράσουμε στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, «Bianconeri», που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας εντός και εκτός έδρας και την στηρίζουν στα καλά και στα άσχημα. Η στήριξη όλων σας, δεδομένα μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα για τη φανέλα, την ιστορία του συλλόγου μας και κυρίως για τους φιλάθλους μας, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους με την πορεία μας και την απόδοσή μας. Το μέλλον είναι δικό μας και τα καλύτερα έπονται!».

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας. Ο προπονητής Νίκος Μανούρας, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Μαυρόπουλου και Κοντοχρήστου. Σε ό,τι αφορά την κοπή πίτας, η πιθανή ημερομηνία της εκδήλωσης θεωρείται η 24η Φεβρουαρίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement