Connect with us

Τοπική αγορά

Συνεργασία για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Published

on

Η Λουξ «ενώνει δυνάμεις» με την ICAP CRIF για την υπηρεσία Synesgy (ESG Globlal Platform), που αποτελεί την πρώτη μεγάλη συνεργασία του Ομίλου για την ανάδειξη και προώθηση της υπηρεσίας για την αξιολόγησης και τον έλεγχο βιωσιμότητας εταιρειών.

Η Λουξ και η ICAP CRIF εντόπισαν κοινά σημεία στις στρατηγικές τους γύρω από τη βιωσιμότητα και προχώρησαν στον σχεδιασμό κοινών πρωτοβουλιών που ενισχύουν τις προσπάθειές τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Synesgy έχει εφαρμογή σε παραπάνω από 60 χώρες, βασίζεται στην αξία των δεδομένων και μοντέλων, και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να συλλέξουν πληροφορίες για τον βαθμό βιωσιμότητάς τους και να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα της ESG επίδοσης των προμηθευτών τους, με στόχο τη συνεχή και ομαλή βιώσιμη ανάπτυξή τους. Στόχος των δυο εταιριών είναι να συνδυαστεί το branding της υπηρεσίας Synesgy με τα προϊόντα της Λουξ.
Η συνεργασία αλλά και οι δεσμεύσεις δυο εταιριών για ένα πιο βιώσιμο μέλλον θα επικοινωνηθούν μέσα από ένα mix ενεργειών, όπως μέσα από την προώθηση σε b2b κανάλια σε επίπεδο μάρκετινγκ, τη συμμετοχή και προώθηση σε εταιρικά events της ICAP CRIF και την υποστήριξη των πωλήσεων.
Μέσα από τις κοινές πρωτοβουλίες η ICAP CRIF και η Λουξ θα ενισχύσουν τα ESG activities τους, σημαντικό γεγονός για το αντίκτυπο βιωσιμότητάς τους στο μέλλον. Οι δυο πλευρές πιστεύουν ότι αυτή η συνεργασία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντικό θετικό αντίκτυπο και να συμβάλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement