Connect with us

Συνεργασίες

Η Λουξ στηρίζει το κορυφαίο τουρνουά 3on3 street basketball στην Ελλάδα

Published

on

Η Λουξ στηρίζει την πρωτοβουλία Greek National Challenge 3on3, που αποτελεί μία διοργάνωση-θεσμό, εγκεκριμένη από την FIBA και πλήρως καινοτόμα στο χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας από τον Πύργο, και με επόμενους σταθμούς το Ρέθυμνο και την Κουρούτα η Λουξ βρέθηκε στο πλευρό  των αθλητών που συμμετείχαν στο GNC 3on3 προσφέροντάς τους τις αναγκαίες στιγμές δροσιάς με την πορτοκαλάδα λουξ free, τη βραβευμένη ως «Προϊόν της χρονιάς»*. Η νέα λουξ  free, είναι η φυσικά δροσιστική πορτοκαλάδα λουξ μπλε χωρίς ανθρακικό, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, όπως ασπαρτάμη, η μόνη με 100% γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, με extra βιταμίνη C & πλούσια γεύση φτιαγμένη με φυσικό χυμό από 100% Ελληνικά πορτοκάλια.

Πρόσφατα, το διήμερο 18-19 Αυγούστου διοργανώθηκε ένα ακόμα τουρνουά 3×3 μπάσκετ, αυτή τη φορά στη Βέροια τιμώντας τη μνήμη του Άλκη Καμπανού και διαδίδοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει. Στο εν λόγω event συμμετείχαν περισσότερες από 50 ομάδες με παίκτες όλων των ηλικιών που παρέα με τη Λουξ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η διοργάνωση προγραμματίζει δυο ακόμα τουρνουά μέχρι τέλος Αυγούστου, στη Ραφήνα και στο Αίγιο, για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ με τον καλύτερο τρόπο για τους λάτρεις του μπάσκετ.

Από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου το Loux free GNC 3on3 θα βρίσκεται στην Πάτρα στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ, θέαμα και διασκέδαση… παρέα με μία λουξ free. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στα υπερσύγχρονα -ολυμπιακών προδιαγραφών- courts του GNC 3on3 και να επιδοθούν σε πόντους και τρίποντα. Η Λουξ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να «γευτούν» τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού καθώς και τη νέα λουξ free κι όλοι μαζί να διαδώσουν το μήνυμα του GNC 3on3: “Ο αθλητισμός ενώνει!”

* Στην κατηγορία πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement