Connect with us

Ελλάδα

Στις κάλπες τον Δεκέμβριο οι νοσοκομειακοί γιατροί

Published

on

Στις κάλπες προσέρχονται τον ερχόμενο μήνα οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αχαΐας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ν.Α., των Τριμελών Επιτροπών, των συνέδρων για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ και των εκπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα για τα παρακάτω όργανα:

-Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ι.Ν.Α. (9μελές) και Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελής)

-Αντιπροσώπους για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

-Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ.

-Συνέδρους για το 11ο Συνέδριο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 06/12/2023 και ώρα 3:00μ.μ. στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από την Συνέλευση είτε με κοινή δήλωση (για συνδυασμό) είτε με ατομική δήλωση (για μεμονωμένο υποψήφιο).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ Αχαΐας) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι ειδικευόμενοι δε συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ψηφίζουν σε αυτή την κάλπη. Οι αποσπασμένοι-μετακινημένοι στην Αχαΐα από άλλο νομό συνάδελφοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΣΤΙΣ 8/11 Η ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο συγκαλεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 08.11 και ώρα 1 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ και επί μη εξασφάλισης απαρτίας, εξ αναβολής την Τετάρτη 15.11 και ώρα 1μμ στον ίδιο χώρο με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ και την εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Κάλπες θα στηθούν και στο αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ στην αίθουσα δίπλα από το πρώην εμβολιαστικό Κέντρο – Ταχύρρυθμο 1ος όροφος Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέα και στο Αμφιθέατρο νοσοκομείου Αιγίου

Οι γιατροί όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν. Αιγίου και Γ.Ν. Καλαβρύτων πρέπει έως και την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν το ποσό των 15 ευρώ για να έχουν δικαίωμα στην ψηφοφορία ως ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement