Connect with us

Ελλάδα

Στις 16 Νοεμβρίου το ραντεβού Μητσοτάκη – Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου

Published

on

Tην Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα περάσει σύμφωνα με πληροφορίες το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ραντεβού των δυο ανδρών κλείστηκε και εκτός απροόπτου το απόγευμα της επόμενης Πέμπτης (16.00) ο πρωθυπουργός θα ανοίξει την πόρτα του γραφείου του σε ακόμα ένα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα τον δήμαρχο της πρωτεύουσας καθώς όπως έχει πει επανειλημμένως στόχος του είναι να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση έτσι ώστε να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες μεταρρυθμίσεις.

Σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε δείγματα γραφής για την στάση του απέναντι στους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες και όταν ρωτήθηκε αν θα συναντηθεί με τον Χάρη Δούκα, απάντησε: «Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το σύνολο των εκλεγμένων αυτοδιοικητικών».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει για το Μετρό στα Εξάρχεια τόνισε: «To μετρό είναι κεντρική πολιτική της κυβέρνησης, δεν πρόκειται να γίνει κανένα βήμα υποχώρησης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement