Connect with us

Lifestyle

Κωνσταντάρας: «Αυτό που κάνατε στη Φαίη δεν θα το ξεχάσω ποτέ» – Καινούργιου: «Παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας»

Published

on

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα που έκανε η παρουσιάστρια του Alpha λίγες ώρες νωρίτερα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της στον Alpha.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στάθηκε η κριτική που δέχθηκε η εκπομπής της από τους συντελεστές της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίζονται την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το οποίο… ευχαρίστησε όσους έφεραν σήμερα τη Φαίη Σκορδά σε άσχημη θέση τονίζοντας πως δεν θα το ξεχάσει ποτέ και πως πλέον την σέβεται και την αγαπά πέντε φορές περισσότερο.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος σημείωσε πως όσοι «έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν».

Μετά από αυτή την ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ήρθε η νέα απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μέσω Instastory τόνισε πως ««Ντρέπομαι που “συνάδελφοι” κάνουν γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας».

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι που “συνάδελφοι” κάνουν γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας»

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγη ώρα μετά έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, μέσα από μια ιστορία που ανήρτησε στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα εξής. «Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

Επίσης, η παρουσιάστρια του Alpha έγραψε σε instastory πως: «Στην ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες… γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη! Όπως και να έχει θα λέω πάντα την αλήθεια.. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε… (έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια) αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ ΞΑΝΑ κι από κανέναν να προσβάλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου!!!! Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι…πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στην συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».

Φαίη Σκορδά: «Μου έστειλαν μηνύματα όλοι οι πρώην συνεργάτες μου»

Λίγη ώρα, μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ, κοιτούσε το κινητό της και ενημέρωσε την τηλεοπτική της παρέα και τους τηλεθεατές πως δέχεται αρκετά μηνύματα από πρώην συνεργάτες της.

«Μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα… Μου έχουν στείλει μήνυμα σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες μου που έχουν περάσει από τις εκπομπές μου. Και θέλω να στείλω σε όλους ένα μεγάλο φιλί. Σας αγαπώ!», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement