Connect with us

Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστάω τη ζωή μου»

Published

on

Μετά τη χθεσινή απουσία του από το πλατό του «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη θέση του στο πάνελ της εκπομπής.

Ήταν ένα πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα η αφαίρεση μιας κύστης που κράτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο μακριά από το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σημαντικό μάλιστα ρόλο στην απόφασή του να επισκεφθεί το νοσοκομείο έπαιξε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τους που είχε προηγηθεί.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά»
«Κατερίνα, το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής

«Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μας έλειψες χθες» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της και πέρασε στα θέματα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement