Connect with us

Παναχαϊκή

Έντονο πατρινό στοιχείο στην Παναχαϊκή

Published

on

 

Συμπληρώθηκε το παζλ με την παρουσία του Χάρη Ράντου στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά την προχθεσινή παρουσία του Αλέξη Σπηλιόπουλου, δίπλα στον τεχνικό της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτση, ένας ακόμη προστέθηκε χθες στο τεχνικό τιμ της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρη Ράντο, ο οποίος εκτός από την επίβλεψη της Κ 19, θα βρίσκεται και στην πρώτη ομάδα της Παναχαϊκής. Πλέον η προπονητική ομάδα αποτελείται από έντονο πατρινό στοιχείο.

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Κι αν μη τι άλλο, η παρουσία ενός ακόμη ατόμου που αγαπάει τοn σύλλογο και έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία θα βοηθήσει σημαντικά στο δύσκολο έργο που έχει από εδώ και πέρα η κοκκινόμαυρη ομάδα, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του eλληνικού πρωταθλήματος.

ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ

Οι τρεις τους από εδώ και πέρα θα καταστρώσουν τα σχέδια τους, καθώς την προσεχή Κυριακή έρχεται ο δύσκολος αγώνας με τον Ιωνικό, παιχνίδι από το οποίο η κοκκινόμαυρη ομάδα, πρέπει πάση θυσία να πάρει βαθμό ή βαθμούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ΠΑΕ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας κατά της Παναχαϊκής αναφέροντας ότι ενοχλούνται γονείς και παιδιά του συλλόγου από τους κοκκινόμαυρους. Η ομάδα της Αγυιάς δεν κάνει λόγο σε ποιο συγκεκριμένο τμήμα αναφέρεται ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ τονίζουν: «Σεβόμαστε κάθε σωματείο και αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις, ενώ τέτοιου είδους πρακτικές δεν εκφράζουν την ΠΑΕ και δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Ωστόσο θα εξετάσουμε από πού προκύπτει η καταγγελία αυτή και θα επιληφθούμε του θέματος».

Η ΠΑΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ

Ερήμην της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδικάστηκε η προσφυγή του 32χρονου αμυντικού Χρήστου Κοντοχρήστου, που πέρασε από την κοκκινόμαυρη ομάδα. Ο παίκτης φόρεσε τη φανέλα της στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου (τέσσερις συμμετοχές) και αποχώρησε, καταθέτοντας προσφυγή. Προχθές εκδικάστηκε και όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης, στον Κοντοχρήστο οφείλονται 5.135 ευρώ που αντιστοιχούν σε μισθούς, δώρα και επιδόματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ήταν απούσα από την εκδίκαση.

Ο ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ο Ιωάννης Στεργιώτης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (15:00) στο γήπεδο Αγυιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Μητροφάνη και Δημήτριο-Αλέξανδρο Σταυρόγλου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Τσατσούλης, αμφότεροι από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Αργυρός Αθηνών. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 11/11 (14:00): Ολυμπιακός Β-Διαγόρας: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου). (15:00): Καλαμάτα-Τηλυκράτης: Μαχαίρας (Αθηνών). 12/11 (14:30): Αιγάλεω-Γιούχτας: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας), Χανιά-Παναθηναϊκός Β: Δραγάτης (Αν. Αττικής). (15:00): Ηλιούπολη-Athens Kallithea: Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

Ροή ειδήσεων

Advertisement