Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαίνει στην τελική ευθεία

Published

on

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει ο Παναιγιάλειος, καθώς μπροστά του έχει το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιάλυσο Ρόδου όπου θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Ο προπονητής της αιγιώτικης ομάδας Νίκος Μανούρας δεν θα έχει τον Τρέσα που είναι τραυματίας, αντίθετα μπορεί να υπολογίζει στον Γκίκα που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Μαυρόπουλος λόγω καρτών.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Μαύρη Θύελλα» ευχαριστεί τον Αστέρα Βάρης για τη φιλοξενία. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας και στους φιλάθλους μας, την Κυριακή (5/11/2023) στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Βάρης στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. υπόσχεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου που θα γίνει στο Αίγιο».

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ

Ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από τον σύνδεσμο Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Ιάλυσο, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (13:00) στο γήπεδο Αβύθου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Γεώργιο Καραμέρο και Δημήτριο Κορδά Ηλείας. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Ιωάννης Δελφάκης Αρκαδίας. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (12:30): Ελλάς Σύρου-Εράνη Φιλ.: Λιάτσος (Θεσσαλίας). (14:30): Θύελλα Ραφ.-ΑΕ Μυκόνου: Ψαρίδης (Αθηνών). (15:00): Παμβουπρασιακός-Πανελευσινιακός: Ι. Πράνταλος (Αχαΐας), Δ. Πλέσσας (Ζακύνθου), Κ. Σπυρόπουλος (Αχαΐας) Παναργειακός-Κόρινθος: Παυλόπουλος (Πειραιά) ΑΟ Πυλίου Κω-Αστέρας Βάρης: Γουρέλης (Αθηνών), Βύζας Μεγάρων-ΑΕ Μεσολογγίου: Δρακωνάκης (Ηρακλείου), Ερμιονίδα-Μαρκό: Αλατσάκης (Πειραιά).

Ροή ειδήσεων

Advertisement