Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

72 θέσεις μικροπωλητών για του Αγίου Ανδρέα

Published

on

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Πατρέων, θα χορηγήσει άδειες για τη συμμετοχή στην υπαίθρια αγορά που διενεργείται, με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Ανδρέου, από 28, 29 έως και 30 Νοεμβρίου.

Ως χώρος της υπαίθριας αγοράς ορίζεται ο χώρος που ευρίσκεται μέσα στη θέση Parking «Γεώργιος Καλεντζώτης» (72 αριθμημένες θέσεις) και τα είδη προς πώληση θα είναι εικόνες, είδη δώρων θρησκευτικού περιεχομένου, εκκλησιαστικά είδη, είδη δώρων, παιδικά παιγνίδια, βιομηχανικά είδη, γλυκίσματα, ξηροί καρποί, φο μπιζού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από Δευτέρα 13/11 έως Παρασκευή 24/11.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο στο πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων Πλ. Γεωργίου 15-17 (ισόγειο), ενώ οι ενδιαφερόμενοι εκτός Ν. Αχαΐας μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά με ηλεκτρονική αποστολή στο mail [email protected]

Η παραλαβή των σχετικών αδειών θα γίνει από τους δικαιούχους επιλεγέντες έως τις 27/11  και κατόπιν της πληρωμής του τέλους που τους αναλογεί το οποίο καθορίζεται στο ποσό των 80 ευρώ  ανά πάγκο (μέχρι 4 μ.).

Στο site του Δήμου www.e-patras.gr είναι αναρτημένη και η σχετική αίτηση.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement