Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ο Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη σειρά η «Γη της Ελιάς»

Published

on

Σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί στη «Γη της Ελιάς» ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου και αναμένεται να εμφανιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA, η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο.

Ο ρόλος του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο θα προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και τους φαν της σειράς.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (13/11)
Ο Στράτος εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη όμως στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Ο Ισίδωρος δεν αισθάνεται καλά που θα φύγουν τα παιδιά του από το σπίτι και κυρίως η εγγονή του. Ετσι η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα: «Θα έλεγα να μείνουμε στο σπίτι όλοι μαζί. Αν φύγει η Αγγελικούλα να ξέρετε ότι ο Ισίδωρος θα στενοχωρηθεί πάρα πολύ».

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει: «Δεν ακούμε τίποτα, θα έρθεις μαζί μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε μόνη σ’ αυτά τα χάλια», της λένε. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί: «Σου το είπα από την αρχή ότι δεν μου αρέσει το μούτρο του και η συμπεριφορά του. Κοίτα να έχεις τον νου σου», της επισημαίνει και η Ισμήνη τον καθησυχάζει: «Καλά, θα τον έχω τον νου μου, αλλά είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται;».

H Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη και αντιλαμβάνεται ότι ο Παρασκευάς παίζει διπλό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη και ρωτάει όποιον βρει, φυσικά και την Ασπασία: «Ελα, λέγε, εσύ ξέρεις, κάτι θα σου έχει πει ο Δημοσθένης», της λέει. Ωστόσο η Ασπασία επιμένει: «Σου είπα, χριστιανή μου, μη με σκας, η κοπέλα είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη που τον παρακάλεσε να τη φιλοξενήσει για λίγες μέρες. Ημαρτον». Η Αννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη, ενώ η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της.

Δείτε το τρέιλερ

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS

Ροή ειδήσεων

Advertisement