Connect with us

Lifestyle

Η γη της ελιάς – Spoiler: Η περιπέτεια της υγείας της Χάιδως γίνεται αφορμή για την επανασύνδεσή της με τον Λυκούργο

Published

on

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Έντρομοι ο Φίλιππος και η Βασιλική ακούν από τους γιατρούς ότι η Χάιδω έχει υποστεί ρήξη ανευρύσματος και πρέπει επειγόντως να χειρουργηθεί. Η αγωνία για τη ζωή της είναι μεγάλη και η πρώτη νύχτα περνάει πολύ δύσκολα. Στο μεταξύ, κανένας δεν έχει ειδοποιήσει τον Λυκούργο, ο οποίος το μαθαίνει την άλλη μέρα από τον Πότη και τρέχει στο νοσοκομείο. Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής.

Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00, στο Mega στη «Γη της ελιάς»;

Ο Αποστόλης και ο Πότης αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας και δίνουν ένα μάθημα στον Ελευθερέα. Εκείνος, όμως, τους κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό και η Δήμητρα αναγκάζεται να τους συλλάβει. Ο Δημοσθένης εντείνει τον εκβιασμό του στον Ισίδωρο, ο οποίος υποχρεώνεται να πει τα πάντα στην οικογένειά του αλλά και στον Κουράκο προκειμένου να συλλάβει τον εκβιαστή του. Ο Στάθης φροντίζει λίγο παραπάνω την Ιουλία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Αριάδνης. Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο κι εκεί η Μαρία της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Η Χάιδω βγαίνει από την εντατική κι ο Λυκούργος της ζητάει να είναι ξανά μαζί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement