Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(13/11)

Published

on

Κριός
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει σήμερα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του Σκορπιού, η οποία θα επηρεάσει με την ενέργεια της ολόκληρη την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα έντονο φεγγάρι καθώς η παρουσία του Άρη δίπλα στον Ήλιο αλλά και του Ουρανού ακριβώς απέναντι στο ζώδιο του Ταύρου, καταδεικνύει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους δεδομένα τα οποία θα έχουν το χαρακτήρα του ξαφνικού.

Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα θα φέρει επαναστατική διάθεση καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/11 στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού ενδεχομένως να δημιουργήσει την ανάγκη αλλαγών, με κάθε κόστος! Αυτές είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση, ιδιαίτερα αν νιώθεις πως υπάρχουν σχέσεις που σου δημιουργούν συναισθηματική και εσωτερική πίεση.

Δίδυμοι
Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του Σκορπιού θα φέρει απαιτητικές ημέρες σε εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη και η αντίθεση του Ουρανού με τα «φώτα» της νέας Σελήνης καταδεικνύουν πως αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη, για αυτό και οποιαδήποτε απόφαση θα χρειαστεί προσοχή, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά εργασιακά θέματα αλλά και την καθημερινότητά σε ευρύτερο πλαίσιο.

Καρκίνος
Αυτές τις ημέρες μπορεί να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν, κυρίως αν αυτά σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Αυτό το φεγγάρι δεν είναι προβλέψιμο καθώς ο Άρης και ο Ουρανός όχι μόνο έχουν συμμετοχή αλλά βρίσκονται και σε περίοπτη θέση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως γίνεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα οπότε οτιδήποτε ξαφνικό και ανατρεπτικό συμβεί αυτές τις ημέρες δεν θα έχει απαραίτητα αρνητικό πρόσημο.

Λέων
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) θα φέρει διάθεση για αλλαγές κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τη δουλειά. Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι πιθανό να νιώσουν έντονα την ανάγκη να κάνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι, οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμα και σε μια μετακόμιση (σε περίπτωση που αυτή υπάρχει σαν σκέψη αυτό το διάστημα).

Παρθένος
Η εβδομάδα θα έχει έντονη κινητικότητα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) φέρνει μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις! Η έντονη παρουσία του Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο αλλά και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου σε αυτή τη νέα Σελήνη, καταδεικνύει πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν ξαφνικά.

Ζυγός
Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει ανατροπές ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και σε αυτόν θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή. Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές που δεν είναι απαραίτητες καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες μέσα στο πρόγραμμά σου.

Σκορπιός
Δώσε προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στον τρόπο που αντιδράς σε ζητήματα που τις αφορούν όπως επίσης και στον τρόπο που διεκδικείς κάτι που θέλεις, μιας και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μία υποβόσκουσα ένταση η οποία «περιμένει» την κατάλληλη στιγμή για να εκφραστεί και να δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές πιθανό και ρήξεις στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Τοξότης
Οι ημέρες θα έχουν ένταση η οποία πολύ πιθανό να προέρχεται από κάποια ζητήματα που έρχονται από τα παλιά. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να επικεντρωθεί σε θέματα τα οποία έχουν περάσει, ιδιαίτερα αν έχουν κλείσει και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτά. Αυτό το φεγγάρι είναι πολύ πιθανό να φέρει και κάποιες αποκαλύψεις γύρω από ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα εξελίσσονταν σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Αιγόκερως
Εβδομάδα αλλαγών που είναι πιθανόν να αφορούν μία προσωπική σου σχέση ή γνωριμία όπως επίσης και ένα ζήτημα ενός φιλικού σου προσώπου το οποίο θα σε προβληματίσει ή ενδεχομένως να σου προκαλέσει και έκπληξη. Οποιοδήποτε και αν είναι το θέμα το οποίο θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με αυτό, παρά το γεγονός πως θα υπάρχει αυτή η διάθεση.

Υδροχόος
Οι ημέρες θα έχουν αρκετές απαιτήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, πιθανό να έρθουν και κάποιες αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Η έντονη παρουσία του Άρη και του Ουρανού στη νέα Σελήνη μπορεί να φέρει αποφάσεις που θα ξαφνιάσουν πολλούς, ανατροπές αλλά και μία επαναστατική διάθεση για ζητήματα που σε αφορούν. Δώσε προσοχή στα επαγγελματικά και απόφυγε αποφάσεις εν θερμώ.

Ιχθύες
Αυτές τις ημέρες μπορεί να «εμφανιστούν» πληροφορίες, νέα και θέματα προς συζήτηση τα οποία θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Επίσης ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή αναβολές στο πρόγραμμά σου μέσα σε αυτή την εβδομάδα, οπότε δείξε ευελιξία!

Ροή ειδήσεων

Advertisement