Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Επέστρεψα ως φίλος”-Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας

Published

on

Πριν από τις βουλευτικές εκλογές, κατά τις οποίες ήταν επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε την υπόσχεση ότι θα επέστρεφε στην Πάτρα. Το είπε, και το έκανε.

Ο  νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαϊας του κυβερνώντος κόμματος, σε μια επίσκεψη που είχε έναν βαθύτατα συμβολικό και φιλικό χαρακτήρα.
«Σήμερα είμαι εδώ, στην όμορφη Πάτρα γιατί προεκλογικά είχα δεσμευθεί ότι θα ξαναβρεθούμε, μετά από τις εκλογές» υπενθύμισε με νόημα, τονίζοντας: «Δεν φανταζόμουν με ποια ιδιότητα θα έρθω εδώ, αλλά σίγουρα έρχομαι με την ιδιότητα του καλού φίλου όλων αυτών των ανθρώπων που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν ψηλά τις αρχές μας και τις αξίες μας».
Και σε ό,τι αφορά την εκλογική πρωτιά που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία (και) στην Αχαϊα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία τα επόμενα τέσσερα χρόνια να συνεχίσει να κρατάει την Ελλάδα ψηλά ξέρουν, και δεν περιμένουν ούτε τα συγχαρητήρια τα δικά μου ούτε οποιουδήποτε άλλου. Αξία έχει να βρισκόμαστε με τους ανθρώπους, διότι η σχέση αυτή δεν είναι μια σχέση η οποία είναι με ημερομηνία λήξης. Δοκιμάζεται συνέχεια. Και η Νέα Δημοκρατία, η μεγαλύτερη κεντροδεξιά παράταξη σε όλη την Ευρώπη, όλα αυτά τα χρόνια, έκανε αυτή τη διαδρομή ακριβώς γιατί δίπλα της, μαζί της, είχε τους ανθρώπους εκείνους που στη ζωή τους δεν βρήκαν τίποτα εύκολο. Πάλεψαν και όλοι αυτοί οι άνθρωποι κρατάνε ψηλά τη σημαία και της πατρίδας και της παράταξης».

Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης υπογράμμισε ότι «είναι υπό την υψηλή καθοδήγηση του Νίκου Χαρδαλιά, που αναδείξαμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαϊα, μετά από μισό αιώνα».

Και πρόσθεσε: «Αν και πιστεύω ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα αρκεστώ να επισημάνω πως σε όποια θέση ευθύνης κι αν τοποθετήθηκε, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι πολίτες τον ανέδειξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές περιφερειάρχη Αττικής, αναγνωρίζοντας με την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο του, τις ικανότητες του και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του».
Στα γραφεία της ΔΕΕΠ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πολιτευτές Ανδρέας Τσώκος και Γιώργος Τσίρης, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ανδρέας Φίλιας και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος. Την εκδήλωση συντόνισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Κώστας Ρηγόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement