Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επετειακή κάρτα μέλους στη N.Δ.

Published

on

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 50 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Ήδη κυκλοφόρησε για τα παλιά και νέα μέλη της η νέα επετειακή κάρτα.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα 15 Απριλίου τον 6ο κύκλο εγγραφής νέων μελών σε ολόκληρο το Νομό που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουνίου, ενώ

Τη νέα επετειακή κάρτα μπορούν να την αποκτήσουν τα μέλη με ενεργή συνδρομή καθώς και νέα μέλη που θα εγγραφούν.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης επισημαίνει :

«Το 15ο συνέδριο μας έδωσε την ευκαιρία να αναβαπτιστούμε στις ιδρυτικές μας αρχές και μελετώντας τη νέα εποχή να χαράξουμε τη πορεία μας προς το μέλλον. Η έκδοση της νέας επετειακής κάρτας συμπίπτει με την αφετηρία της μάχης των ευρωεκλογών»

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και  τα Δ.Σ. των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων μαζί με εθελοντές θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα την εκστρατεία με επισκέψεις – συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα.

Απόκτηση της νέας επετειακής κάρτας, εγγραφές νέων μελών καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για το 2024 θα  γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ – 4ος όροφος , 11:00 – 13:00) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).

Ροή ειδήσεων

Advertisement