Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μάγκικη κίνηση από συνταξιούχο αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Published

on

Με ένα καινούργιο ασθενοφόρο ενισχύθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο τομέας ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, το οποίο και τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Το ασθενοφόρο αυτό δεν αποτελεί αποτέλεσμα προμήθειας του υπουργείου ή άλλου κρατικού φορέα, αλλά δωρεά της κυρίας Αθηνάς Παπαχρήστου, από το Μεσολόγγι.

Η κυρία Αθηνά που ούτε επιχειρηματίας είναι ή ήταν, ούτε προέρχεται από οικονομικό «τζάκι», αλλά είναι μια συνταξιούχος αγρότισσα που ζει στο Μεσολόγγι, δώρισε το ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ με τον όρο ότι αυτό θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου», δήλωσε η κυρία Αθηνά.

Αξίζει να τονιστεί ότι το μόνο «αντίδωρο» που ζήτησε, χαριτολογώντας, η κυρία Αθήνα είναι ότι όταν διέρχεται έξω από το σπίτι της το συγκεκριμένο ασθενοφόρο να… χτυπά τη σειρήνα.

Πηγή: messolonghinews.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement