Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαβάστε σήμερα στη “Γ”-Εισαγγελική παρέμβαση για τον εκτροχιασμό του Προαστιακού

Published

on

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νικόλαος Νικολάου με αφορμή το περιστατικό εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας του προαστιακού που σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο ύψος της Γούναρη.

Ο κ. Νικολάου με παραγγελία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τέλεση ποινικών πράξεων για το περιστατικό, το οποίο σημειωτέον είναι το τρίτο κατά σειρά.

Μετά και το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Γ» και την αναφορά στα ερωτήματα για την συντήρηση της γραμμής που διέρχονται οι συρμοί ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά να διερευνηθεί το θέμα και οι καταγγελίες για την κακή κατάσταση της γραμμής.

Χθες τα συνεργεία εργάζονταν πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την βλάβη που προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου προκειμένου ο συρμός να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία. Το περιστατικό πάντως προκάλεσε την ανησυχία του επιβατικού κοινού, το οποίο ενώ εξυπηρετείται με τον προαστιακό αγωνιά για την ασφάλειά του μετά από τα συνεχή προβλήματα που καταγράφονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement