Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καραμανδάνειο: Τιμήθηκαν οι παλιοί αιμοδότες

Published

on

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Καραμανδάνειο προς τιμήν των ανθρώπων που διαχρονικά στάθηκαν δίπλα στους πάσχοντες, προσφέροντας ζωή.

Αφορμή αποτέλεσαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου ΓΝΠΠ «Άγιος Στυλιανός» προς τιμήν του προστάτη τους, του Αγίου Στυλιανού που η μνήμη του γιορτάζεται αύριο από την Εκκλησία μας.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στον χώρο του μικροβιολογικού Εργαστηρίου, ώρες 9:30-13:30, με τη συνδρομή της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και ακολούθως τιμήθηκαν παλαιοί αιμοδότες του Γ.Ν.Π.Π. «Καραμανδάνειο».
Πρόκειται για ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια με τη σταθερή συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες του Καραμανδανείου προσφέρουν ζωή.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Διοικητής της 6η ΥΠΕ. Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και τα θέματα εθελοντισμού, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Θεόδωρος Τουλγαρίδης καθώς και εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.
Η διοικήτρια του Καραμανδανείου Ασπασία Ρηγοπούλου έκανε ειδική αναφορά τον επί 25ετία πρόεδρο του Συλλόγου και από τους πρωτεργάτες της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Λευτέρη Πολυκρέτη, στον ιδρυτή του Συλλόγου, πρ. αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, Γιάννη Χασαπόπουλο και σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο έργο τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement