Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Τρίποντο πάση θυσία

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15:00) στην έδρα της τον Διαγόρα Ρόδου

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς πάση θυσία, θα αναζητήσει σήμερα η Παναχαϊκή, υποδεχόμενη στην έδρα της (15:00) τον Διαγόρα Ρόδου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, ωστόσο η κοκκινόμαυρη ομάδα, έχει πολύ καλή ψυχολογία, ύστερα από τα δύο θετικά αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών και κάνει να πάντα να κατακτήσει το τρίποντο, έχοντας στο πλευρό της και τους φιλάθλους της.

«ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ»

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης για το σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μιας και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που είναι στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, οπότε και το παιχνίδι θα κριθεί στα λιγότερα λάθη».

«ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»

Και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαστε έτοιμοι και για αυτό προετοιμαστήκαμε καθόλη την εβδομάδα, που πέρασε, ωστόσο υπάρχουν και οι παράμετροι, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν κι εκεί πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι». Και κατέληξε λέγοντας: «Σε κάθε παιχνίδι και κάθε μέρα βελτιωνόμαστε, αποκτούμε μια βάση, μια ασφάλεια γενικότερα, κάτι που είχα αναφέρει και από τις πρώτες ημέρες που είχα έρθει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, ωστόσο χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και κάποια στιγμή οι βαθμοί θα έρθουν κι όσο πιο πολλούς πάρουμε θα είναι καλό».

«ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ»

Όμως ο Ηπειρώτης τεχνικός στην καταγωγή, προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας: «Η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί τον προσεχή Ιανουάριο και οποιοσδήποτε βαθμός ή βαθμοί έρθουν τότε, θα είναι κέρδος για την Παναχαϊκή».

ΟΙ «23» ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Ωστόσο, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι κι ο προπονητής Γιάννης Τάτσης, επέλεξε για το παιχνίδι με τον Διαγόρα τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Νάστος, Κ. Μικές, Λιοφάγος, Νταμπίζας, Μούλντερ, Τόσκα, Μπαρέτ, Μαρτίνεθ, Αποστολόπουλος, Παραστατίδης, Γαλαριώτης, Μασούρας, Κυρσανίδης, Γρηγορόπουλος, Πατρινός, Ντε Ολιβέιρα, Ιατρούδης, Πετράτος, Χριστόπουλος, Αλίμπε. Αντίθετα απόντες θα είναι οι Μπράϊαν Αλέξις Γκανσιέ, που είναι τιμωρημένος και ο τραυματίας Αλέξης Κούτσιας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement