Connect with us

Ελλάδα

«Αν αρνούνταν θα ντρεπόμασταν» λέει το ζευγάρι από το Διδυμότειχο που δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο

Published

on

Για τη δωρεά 100.000 ευρώ που έκανε στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/11) το ζευγάρι ηλικιωμένων. Όπως είπαν ο Παναγιώτης Αραμπατζής και η σύζυγός του Σωτηρία Αραμπατζή ήταν μία σκέψη που είχαν χρόνια. «Αν αρνούνταν θα ντρεπόμασταν» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο 93χρονος και η 90χρονη σύζυγός του ζούσαν χρόνια και δούλευαν στη Γερμανία και όπως αποκάλυψαν μιλώντας στο Open και την εκπομπή με τους Παναγιώτη Στάθη και Σπύρο Φρεμεντίτη αποφάσισαν αφού επέστρεψαν στον τόπο τους, το Διδυμότειχο να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκη.

«Το σκεφτόμασταν εδώ και χρόνια αν σε περίπτωση ερχόμασταν στην Ελλάδα, να κάναμε κάτι. Η γυναίκα μου ζήτησε ασθενοφόρο. Να το κρατήσει όμως το νοσοκομείο δεν είναι δυνατόν, γιατί το παίρνει το ΕΚΑΒ. Αφού είχα ευκαιρία, πήγα στο νοσοκομείο και ζήτησα τους υπεύθυνους. Μου είπαν πως χρειαζόμαστε άλλα πράγματα. Τους ευχαριστώ που δέχτηκαν την πρότασή μας, γιατί αν μου έλεγαν “όχι” θα ντρεπόμουν. Είναι αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη. Και σε μένα να βρεθεί ένας άνθρωπος να μου πει ”να σε βοηθήσω” θα το δεχτώ γιατί καλό είναι» είπε ο Παναγιώτης Αραμπατζής.

«Σε περίπτωση που χρειαστεί ασθενοφόρο και αυτό θα το κάνουμε, δεν είναι πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement