Connect with us

Ελλάδα

Εξωσχολικοί απείλησαν καθηγητή και διευθυντή σχολείου στο Περιστέρι- Τρεις συλλήψεις

Published

on

Ενα ακόμα περιστατικό βίας (σ.σ. λεκτικής αυτή τη φορά) με πρωταγωνιστές ανηλίκους και μάλιστα μέσα σε σχολείο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/11), με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα εξωσχολικών, μπήκε σε ΕΠΑΛ του Περιστερίου την ώρα που γίνονταν μάθημα και κατευθύνθηκε σε αίθουσα του σχολείου. Οι εξωσχολικοί έγιναν αντιληπτοί από καθηγητή ο οποίος ενημέρωσε το διευθυντή του ΕΠΑΛ, ο οποίος τους ζήτησε το λόγο και απαίτησε να αποχωρήσουν, με την παρέα των ανηλίκων αγοριών να εξυβρίζει και να απειλεί τους δύο άνδρες.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου προχώρησε σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων (σ.σ. δύο 15χρονοι κι ένας 16χρονος), το περιστατικό εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο το οποίο ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. ανήλικος κι αυτός). Στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, κλήθηκαν και οι γονείς τους προκειμένου να ενημερωθούν για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μετά την υποβολή μηνύσεων από τον διευθυντή για τον καθηγητή του ΕΠΑΛ, οι τρεις ανήλικοι που αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement