Connect with us

Παναχαϊκή

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Μεγάλη πρόκριση για τον ΑΠΣ Πάτραι

Published

on

 

Ο Ζελενίτσας είναι ο παίκτης που χάρισε την πρόκριση στον ΑΠΣ Πάτραι καθώς σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και συγκεκριμένα στο 59’ κόντρα στον Ατρόμητο.

Η Αχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση για την δεύτερη φάση του θεσμού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών καθώς επικράτησε με 5-1 του Ατρόμητου Λάππα.

Για τα «καναρίνια» σκόραραν οι Φωτόπουλος (2’, 65’), Μπραντάν (25’, 79’), Μπαλασόπουλος (75’) ενώ για τους ηττημένους σκόραρε στο 31’ ο Ταπεινός.

Με το ευρύ 3-0 επικράτησε ο Αετός Ρίου του Δαβουρλή Κ92 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων σημείωσαν οι Φονταλής, Σπανός και Φουρφουρής.

Ξέσπασε ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων παίρνοντας μια μεγάλη νίκη – πρόκριση απέναντι στην Δόξα Νιφορεϊκων με το βαρύ 6-2. Για τους νικητές γκολ πέτυχαν οι Καράγιωργας (17’), Καρανικόλας (23’, 38’), Αθανασόπουλος (27’πεν.), Π. Χατζήπαπας (45’), Καλούδης (72’). Τα δύο τέρματα της Δόξας σημείωσαν οι Δημητρέλος (79’ και Καρέλας (83’).

Την πρόκριση για την επόμενη φάση πήρε και ο Αρης Πατρών με 2-1 επί του Ίκαρου Πετρωτού. Τα τέρματα των ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Τριανταφυλλόπουλος (32’), Σπανός (83’).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement