Connect with us

Παναχαϊκή

Αλλάζει πρόσωπα και πράγματα η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Published

on

 

Από την Παναχαϊκή αποχώρησε ο Γ. Γεωργαράς με τον Τάσο Παπανδριόπουλο να αναλαμβάνει πόστο στην ΠΑΕ

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Άστον Μπέιλι είχε αναφέρει ότι θα αλλάξουν πολλά στην Παναχαϊκή, ωστόσο δεν είχε προσδιορίσει τη μέρα και την ώρα και χθες πήρε «γενική σκούπα», ξεκινώντας τις εκκαθαρίσεις στην ΠΑΕ αλλάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Φυσικά είχε κάνει την αρχή με την απομάκρυνση του τεχνικού τιμ και συγκεκριμένα των Φραντσιόζα και Κωνσταντακόπουλου, ακολούθησε αυτή του Μπλέτσα και χθες και επίσημα αποχώρησε ένας ακόμη.

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

Ο λόγος για τον Γιάννη Γεωργαρά, που απάρτιζε το τιμ των τριών, οπότε αποχώρησε κι επίσημα, αφού πρώτα η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γεωργαρά. Ο κύριος Γεωργαράς ασκούσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του».

ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο «ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ»

Και πριν ο «αλέκτωρ λαλήσαι» τη θέση του πήρε ο Αναστάσιος Παπανδριόπουλος, που θα έχει θέση τεχνικού διευθυντή στην κοκκινόμαυρη ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την συνεργασία της με τον πρώην διαιτητή Τάσο Παπανδριόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή δημοσίων σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Τάσος Παπανδριόπουλος είναι Πατρινός. Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ασχολήθηκε στα πρώτα του βήματα με το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε τοπικούς συλλόγους. Από το 1999 έως το 2011 διετέλεσε διαιτητής ενώ την περίοδο 2011-2013 διεύθυνε αγώνες του πρωταθλήματος Κύπρου».

ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Απίστευτα πράγματα στα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών βρίσκουν οι Αμερικανοί και ήδη έχουν ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα. Από την ΠΑΕ αποχώρησε και επίσημα ο Γεωργιανός Γκιόργκι Μαγκράτζε ενώ εκτός ομάδας παραμένουν οι Λοττίν και Τραορέ, όμως η λύση των συμβολαίων τους δεν είναι και εύκολη. Και αυτό έχει να κάνει με τις συμφωνίες που έκαναν οι παίκτες με τον Μπλέτσα και ήταν κάτι εντελώς το διαφορετικό που ήθελαν οι Αμερικανοί έχοντας βάλει για τα καλά σε μπελάδες της Παναχαϊκή. Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις καθώς οι άνθρωποι της Παναχαϊκής έχουν ήδη ενημερώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο να βρουν ομάδα.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΡΓΚΙ ΜΑΓΚΡΑΤΖΕ

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε χθες να προστεθεί μια ακόμη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από την κοκκινόμαυρη ομάδα. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Μαγκράτζε με την κοκκινόμαυρη ομάδα να αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Παρελθόν για την οικογένεια της Παναχαϊκής αποτελεί ο Γεωργιανός Γκιόργκι Μαγκράτζε. Την Τετάρτη 29/11 λύθηκε η συνεργασία με τον εικοσάχρονο μέσο. Η ΠΑΕ εύχεται στον Γκιόργκι υλοποίηση των στόχων του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Από την άλλη, ένας παλιός γνώριμος της Παναχαϊκής επιστρέφει στην ΠΑΕ και αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή Κώστα Σωτηρόπουλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού συμβούλου αλλά θα έχει έναν άλλο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όπως και να έχει ο Σωτηρόπουλος θα βοηθήσει από την πλευρά του με τις γνώσεις του την κοκκινόμαυρη ομάδα που έχει δύσκολο έργο.

Ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος του Συνδέσμου διαιτητών Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλίας (15:00) με την Καλαμάτα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Βοηθούς θα έχει τους Ρουσλάν Ισακοβίδη από τον σύνδεσμο διαιτητών Λακωνίας και τον Μιχαήλ Σγουράκη από τον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Γεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Αργυρός (Αθηνών). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 2/12-16:00: Διαγόρας-Athens Kallithea: Ντάουλας (Αττικής). 3/12-15:00: Ολυμπιακός Β-Χανιά: Στάμος (Ηλείας), Ηλιούπολη-Αιγάλεω: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Γιούχτας-Ιωνικός: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Παναθηναϊκός Β-Τηλυκράτης: Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας).

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αλλαγή ημέρας προέκυψε για το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο, όμως μετά από αιτήματα των ΠΑΕ μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη 5/12 στις 15:30. Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που αναμένεται να συζητηθούν είναι: 1. Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων. 2. Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α. 3. Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε. 4. Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. 5. Πρωτάθλημα U-19. 6. Διάφορα Θέματα.

Στο Παμπελοποννησιακό έγινε η προπόνηση

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο έγινε η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ενόψει του παιχνιδιού με την Καλαμάτα. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο φιλοξένησε σήμερα (σ.σ. χθες) την προπόνηση της Παναχαϊκής. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάτση προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής 3 Δεκέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super league 2. Απουσίαζε ο τραυματίας Αλέξης Κούτσιας, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν ο Ολλανδός Μίκαελ Μούλντερ και ο Νίκος Μασούρας (φωτογραφία ανάρτησης), οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου και η συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα είναι αβέβαιη».

Ο Γ. ΤΑΤΣΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ Κ15

Υπό το βλέμμα του προπονητή Γιάννη Τάτση, διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση της Κ15 που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει συνομιλία μαζί τους, τονίζοντάς τους : «Θα πρέπει να γυμνάζεστε σκληρά, έτσι ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να στελεχώσετε την Παναχαϊκή, καθώς εσείς είστε αυτοί που θα φορέσετε τη φανέλα της». Και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα που αγωνίζεστε έχει ιστορία και κόσμο και θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μιας και γνωρίζετε ότι η ζωή κύκλους κάνει».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement