Connect with us

Παναχαϊκή

Οι Έλληνες agents ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Published

on

Ίδρυσαν σύνδεσμο με τη συμμετοχή και των Αχαιών Παναγιώτη Γαλαριώτη και Νίκου Ζαφειρόπουλου.

Σε μια σημαντική  πρωτοβουλία προχώρησαν οι Έλληνες agents δημιουργώντας τον δικό τους σύλλογο, θέλοντας να ενώσουν τις δυνάμεις τους,  έχοντας κοινό σκοπό.

Οι Έλληνες επαγγελματίες στη διαμεσολάβηση μεταγραφών ποδοσφαίρου, στοχεύουν με τη δημιουργία του συλλόγου,  να υποστηρίξουν, να εκπαιδεύουν και να προάγουν τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα τους όπως αναφέρει και η ανακοίνωση

Στα ιδρυτικά μέλη είναι και δύο Αχαιοί FΙFA agent  οι Παναγιώτης Β. Γαλαριώτης,  και Νίκος Ζαφειρόπουλος.

Ο πρώτος έχει κατακτήσει πέρα από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας  συνεργασία με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων, ο Βλαχοδήμος, ο Οριτζί, ο Μανγκαλά κ.α.

Ο δεύτερος έχει έδρα την Ελλάδα, συνεργαζόμενος με αρκετούς ποδοσφαιριστές της SL 1  και  SL 2, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

«Με μεγάλη υπερηφάνεια και αισιοδοξία, ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Ένα ιστορικό βήμα προς την ενίσχυση και την ανάπτυξη του ρόλου των αθλητικών agents στην χώρα μας.

Η σημερινή (5/12) ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Με την υπογραφή του καταστατικού ίδρυσης από 36 επαγγελματίες του κλάδου, ανοίγει ο δρόμος για την ενοποίηση των φωνών μας και τη δημιουργία ενός δυνατού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύει και θα προάγει τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας.

Ο Σύλλογος έχει ως στόχο να ενισχύσει την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του, να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον χώρο του ποδοσφαίρου, και να εργαστεί για την δημιουργία ενός ισχυρού επαγγελματικού πλαισίου που θα προστατεύει και θα υποστηρίζει τα μέλη του.

Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους και ενδιαφερόμενου να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, συνδράμοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του επαγγέλματός μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement