Connect with us

Ελλάδα

«Προχωράμε σε συνέδριο επανεκκίνησης», λέει ο Κασσελάκης

Published

on

Διάρκειας σχεδόν τριών ωρών ήταν η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης κήρυξε επί της ουσίας την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου, που θα επιβεβαιώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Στις κάλπες που θα στηθούν για την εκλογή συνέδρων θα συμμετάσχουν για πρώτη τα 40.000 νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την εισήγηση του ανέφερε ότι «κρατάμε το λόγο μας, προχωράμε σε ένα συνέδριο επανεκκίνησης, ανασυγκρότησης και συσπείρωσης το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου». Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που είχε ψηφιστεί στην προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024.

Στις κάλπες που θα στηθούν για την εκλογή συνέδρων θα συμμετάσχουν για πρώτη τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος

Ακόμη, αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή, ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο, καθώς και η μετατροπή της Κεντρικής Επιτροπής σε Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Επίσης, ορίστηκαν χρεώσεις σε μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, όπως είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σημειώνεται ότι στις κάλπες που θα στηθούν για την εκλογή συνέδρων θα συμμετάσχουν για πρώτη τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος, που εγγράφηκαν μεταξύ άλλων στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement